Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 0-2

Χάρη στις εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι των Χατζηγιοβάνη (25’) και Μπουζούκη (90+1’) ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε το Σάββατο με 2-0 σκορ της ΑΕΛ στο «AEL FC Arena», διευρύνοντας το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα της Super League.
Με αυτό το «τρίποντο» η ομάδα του Δώνη έφτασε τους 34 βαθμούς και εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση, μειώνοντας παράλληλα στους τρεις πόντους την απόστασή του από την ΑΕΚ (σ.σ.: παίζει την Κυριακή με τον Ολυμπιακό), την ώρα που οι «βυσσινί» παρέμειναν στους 24 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «τριφύλλι» κέρδισε ακόμη ένα πέναλτι (συνολικά τρία) στο ματς, ωστόσο ο Χατζηγιοβάνης τη δεύτερη φορά που βρέθηκε απέναντι στον Κρίστινσον επιχείρησε μία εκτέλεση αλά Πανένκα, η οποία αποδείχθηκε αποτυχημένη (ο γκολκίπερ των γηπεδούχων δεν ξεγελάστηκε και μπλόκαρε την μπάλα).

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Κρίστινσον, Ζίζιτς, Μόρας (46’ Μπούστος), Μιχαήλ, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Κάτσε (64’ Βινίσιους), Γκαζάλ, Καρανίκας (46’ Μούζεκ), Ουάρντα, Παπάζογλου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης (83’ λ. τρ. Κολοβέτσιος), Κουρμπέλης, Χρ. Δώνης (72’ Μπουζούκης), Νάγκι (61’ Ανουάρ), Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: