Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

3 λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες μετά το σεξ!

Οι κανόνες υγιεινής για όλες τις γυναίκες είναι πολύ συγκεκριμένοι και πρέπει να τηρούνται. Σε μία συζήτηση με τις φίλες σου για τις συνήθειες που κάνει η κάθε μία μετά το σεξ, θα βρεις πολλά κοινά, ωστόσο κάποιες αποτελούν ένα μεγάλο λάθος που μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς και μολύνσεις στην ευαίσθητη περιοχή.
Γι’αυτό, δώσε προσοχή στα παρακάτω και σταμάτα αυτές τις τρεις συνήθειες:

1. Χρησιμοποιείς σαπούνι στο ντουζ

Ο γυναικολόγος Robert Wool είναι αρκετά επιφυλακτικός με τα σαπούνια που χρησιμοποιούν οι γυναίκες κατά την διάρκεια του ντουζ και μετά το σεξ. Όπως εξηγεί, το σαπούνι μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από αλλεργικές επιδράσεις ακόμη και χωρίς συμπτώματα, επομένως το άφθονο νερό για τον καθαρισμό είναι μια καλή λύση.

2. Δεν πηγαίνεις τουαλέτα

Μπορεί να ντρέπεσαι να πας τουαλέτα για να ουρήσεις μετά το σεξ, ωστόσο είναι απόλυτα υγιεινό να το κάνεις για την ευαίσθητη περιοχή. Ο γυναικολόγος εξηγεί ότι μέσα σε λιγότερο από μία ώρα πρέπει να έχεις επισκεφτεί την τουαλέτα, και τονίζει: «Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής αναπτύσσονται βακτήρια, που αν αναβάλλεται η ούρηση, προωθούνται στην ουροδόχο κύστη. Αυτό και μόνο μπορεί να προκαλέσει μία σειρά από λοιμώξεις, κάποιες εκ των οποίων εξαιρετικά επώδυνες».

3. Κάνεις μπάνιο με ζεστό νερό

Εντάξει έρχεται χειμώνας, κάνει κρύο και δεν μπορείς εύκολα να κάνεις ντουζ με κρύο νερό. Έλα όμως που το ζεστό νερό μετά το σεξ είναι ριψοκίνδυνο. Τα βακτήρια που έχουν αναπτυχθεί στο σώμα, μπορούν να αναπτυχθούν με πολύ γρήγορο τρόπο σε ένα περιβάλλον ζεστό. Γι’αυτό προκειμένου να αποφύγεις την μόλυνση, καλό είναι να μην ρίχνεις ζεστό νερό πάνω σου.




Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: