Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Αυτές είναι οι 2 πιο ισχυρές τροφές-βιάγκρα!


Νέα έρευνα αποκαλύπτει τα... φυσικά βιάγκρα!
Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την έρευνα, το κόκκινο κρασί, τα μούρα και ορισμένα άλλα φρούτα περιέχουν συστατικά τα οποία μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο εκδηλώσεως στυτικής δυσλειτουργίας.

Τα συστατικά αυτά είναι οι φλαβόνες και οι ανθοκυανίνες που, εκτός από το κόκκινο κρασί και τα μούρα, περιέχονται σε υψηλά επίπεδα σε κεράσια, βατόμουρα, μύρτιλα, φράουλες, ραπανάκια και γενικώς στα φρούτα και τα λαχανικά με κόκκινο ή μωβ χρώμα.

Εξίσου προστατευτικές είναι και οι φλαβανόνες που υπάρχουν κυρίως στα εσπεριδοειδή.

Αφού οι ερευνητές έλαβαν υπ' όψιν όλους τους πιθανούς παράγοντες κινδύνου γι' αυτήν, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως μεμονωμένα οι φλαβόνες ή ανθοκυανίνες ελάττωναν κατά 9% τον κίνδυνο εκδήλωσής της και οι φλαβανόνες κατά 11%.

Ωστόσο, επειδή τα φρούτα περιέχουν συνδυασμούς αυτών των συστατικών, φάνηκε ότι όσοι άνδρες κατανάλωναν καθημερινά τα περισσότερα φρούτα είχαν κατά μέσον όρο 14% μικρότερο κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας.

Την ίδια ώρα, οι εθελοντές τους που συνδύαζαν την αυξημένη κατανάλωση φρούτων με τακτικό περπάτημα, μείωναν ακόμα περισσότερο τον κίνδυνο (κατά 21%).







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: