Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Βασικός οδηγός αυτοϊκανοποίησης για γυναίκες

Μπορεί ν' αποτελεί ένα από τα τελευταία εναπομείναντα κοινωνικά ταμπού, όμως οι επιστήμονες επιμένουν πως ο γυναικείος αυνανισμός είναι εξίσου ευεργετικός για τον οργανισμό όπως και ο αντρικός, ενώ ταυτόχρονα συστήνεται ως απαραίτητος από τους σεξολόγους προκειμένου να γνωρίσουμε καλύτερα το σώμα μας και να μπορούμε να απολαύσουμε περισσότερο το συντροφικό σεξ.
Επιπλέον, η αυτοϊκανοποίηση είναι ο πλέον ασφαλής τρόπος για να εκτονώσεις τη σεξουαλική σου ένταση όταν βρίσκεσαι εκτός σταθερής σχέσης, ενώ παράλληλα σου επιτρέπει να επιλέξεις τον μελλοντικό ερωτικό σου σύντροφο με καθαρό μυαλό και όχι με μοναδικό κριτήριο την ανάγκη σου για σεξ.

Σε κάθε περίπτωση, δεν χρειάζεσαι και πολλά επιχειρήματα για να μάθεις πώς να πολλαπλασιάζεις τη διέγερση σου, τι αγγίγματα σε ερεθίζουν περισσότερο και ποιες φαντασιώσεις μπορούν να εκτοξεύσουν την ηδονή σου στα ύψη μέσα σε δευτερόλεπτα. Ας δούμε λοιπόν πώς ακριβώς μπορείς να αυτοϊκανοποιηθείς για να επιτύχεις τη μέγιστη δυνατή απόλαυση.

1. Φτιάξε ατμόσφαιρα: ιδιαίτερα αν είσαι πρωτάρα στο άθλημα, για να μπορέσεις να έρθεις σε οργασμό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δημιουργήσεις γύρω σου το κατάλληλο περιβάλλον που θα σε εμπνεύσει ανάλογα με τα γούστα σου. Η άνετη θερμοκρασία του δωματίου, τα χαμηλωμένα φώτα, τα χαλαρά άνετα ρούχα, η αγαπημένη σου μουσική και το φως των κεριών βοηθάνε πολύ σ' αυτό. Όμως είτε επιλέξεις το κρεβάτι σου, την αγαπημένη σου πολυθρόνα ή τη ντουσιέρα, το πιο σημαντικό είναι να αποκλείσεις από το μυαλό σου κάθε αρνητική σκέψη και έγνοια και να αποφασίσεις να αφιερώσεις αυτά τα λίγα λεπτά ή αυτή την ώρα -αναλόγως την όρεξη σου- στον εαυτό σου και μόνο.

2. Απομονώσου: βάλε το κινητό σου στο αθόρυβο (χωρίς δόνηση), κλείσε το σταθερό και κλείδωσε την πόρτα του δωματίου αν μοιράζεσαι το σπίτι με άλλους. Δεν χρειάζεται ν' απολογηθείς γι' αυτό, αφού το ίδιο θα έκανες αν απλά ήθελες να χαλαρώσεις με έναν υπνάκο.

3. Γνώρισε την κλειτορίδα σου: αυτό το μικροσκοπικό ροζ τριγωνικό όργανο που βρίσκεται κρυμμένο στο πάνω μέρος της σχισμής του αιδοίου σου είναι το μαγικό κουμπί της ηδονής. Όπως μπορείς να ανακαλύψεις με τη βοήθεια ενός καθρέφτη, είναι πολύ ευαίσθητο κι όταν ερεθίζεται μεγαλώνει σημαντικά σε μέγεθος. 

Για να το ενεργοποιήσεις αρκεί να το τρίψεις πιέζοντας ελαφρά με τα ακροδάχτυλα σου. Όμως αν νιώθεις άβολα στην αρχή, δοκίμασε να ξυπνήσεις την κλειτορίδα σου με μια... κυκλωτική κίνηση, δηλαδή τρίβοντας την περιοχή γύρω από αυτή με τον τρόπο που θα βρεις ότι σου αρέσει, αυξάνοντας σιγά-σιγά την ένταση και τον ρυθμό καθώς θα διεγείρεσαι.

Μια αίσθηση γλυκιάς ζέστης που θα νιώθεις να φουντώνει από μέσα σου είναι το σημάδι ότι βρίσκεσαι σε καλό δρόμο. Αν χρησιμοποιείς καθρέφτη, την ίδια στιγμή θα παρατηρήσεις ότι τόσο τα εξωτερικά όσο και τα μικρά χείλη του αιδοίου σου έχουν φουσκώσει και πιθανόν να πάλλονται ελαφρά. Κάπου εκεί στη γωνία, σε περιμένει κι ο οργασμός -αν και δεν είναι πάντα το ζητούμενο στο παιχνίδι της αυτοϊκανοποίησης.

4. Βάλε το στήθος σου στο παιχνίδι -και όχι μόνο το στήθος σου: καθώς εξοικειώνεσαι ακόμα με τη διαδικασία του αυνανισμού είναι καλό και χρήσιμο να συνειδητοποιήσεις τις αντιδράσεις ολόκληρου του κορμιού σου στο άγγιγμα. Οι περισσότερες γυναίκες αγγίζουμε το σώμα μας βιαστικά για κάποιον πρακτικό λόγο, όπως για να σαπουνιστούμε στο ντους ή να απλώσουμε μια κρέμα σώματος.

 Όμως αυτή τη φορά, εφόσον έχεις μπει μια διαδικασία αισθησιακής αυτογνωσίας, αξίζει να αφιερώσεις κάποιον χρόνο για να διαπιστώσεις ποια σημεία του σώματος σου είναι περισσότερο ευαίσθητα στη διέγερση. Π.χ. πολλές γυναίκες βρίσκουν άκρως ερεθιστικό το απαλό άγγιγμα στην περιοχή πλάι και πίσω από το γόνατο, στο εσωτερικό των μηρών, στη βάση του λαιμού, ή στο πλάι των μαστών.

Στη συνέχεια, μπορείς ν' αρχίσεις να αγγίζεις το ίδιο το στήθος σου, αγκαλιάζοντας τον μαστό με ολόκληρη την παλάμη, χαϊδεύοντας, πιέζοντας, ή παίζοντας με τις θηλές σου. Ακόμη κι αν δεν φτάσεις να κορυφώσεις μ' αυτόν τον τρόπο -όπως είναι η περίπτωση με ένα μικρό ποσοστό γυναικών- σίγουρα θα μπεις στο κατάλληλο πνεύμα για να προχωρήσεις στο παρασύνθημα.

5. Εξερεύνησε τα ενδότερα: ενώ θα έχεις ήδη ερεθιστεί με τους τρόπους που είπαμε παραπάνω, δοκίμασε να βάλεις στον κόλπο σου ένα ή δύο δάχτυλα για να ψηλαφήσεις τα τοιχώματα του και να ανακαλύψεις τι αίσθηση σου αφήνει. Περίπου στο 1/3 του μήκους του κόλπου σου μπορεί να νιώσεις στο επάνω μέρος του μια περιοχή με κάπως πιο "σαγρέ" αίσθηση, η οποία έχει την κωδική ονομασία "σημείο G" και συμβάλει σημαντικά στην απόλαυση του διεισδυτικού σεξ. Πειραματίσου χαϊδεύοντας το σημείο-G σε συνδυασμό με την κλειτορίδα σου, για να διαπιστώσεις ποιος είναι ο κατάλληλος ρυθμός και ένταση για σένα.

Επίσης δοκίμασε να σφίγγεις και να χαλαρώνεις τους μύες της πυελού, για να καταλάβεις τον έλεγχο που μπορείς να αποκτήσεις στις συσπάσεις του κόλπου σου.

6. Μην φοβάσαι το λιπαντικό: αν νιώθεις την ευαίσθητη περιοχή σου πολύ στεγνή στην αρχή μην διαστάσεις να χρησιμοποιήσεις μια-δυο σταγόνες ειδικού λιπαντικού, το οποίο θα περιορίσει την αίσθηση "καψίματος" από την τριβή και θα πολλαπλασιάσει τα ηδονικά της αποτελέσματα. Βέβαια, την ίδια δουλειά μπορεί να κάνει και το σάλιο σου, οπότε μην κολλήσεις στο γεγονός ότι δεν πρόφτασες να προμηθευτείς το εξειδικευμένο προϊόν και στερηθείς μια τόσο ευχάριστη εμπειρία.

7. Επένδυσε στα κατάλληλα εργαλεία: αν νιώθεις αρκετά εξοικειωμένη με τη ιδέα του αυνανισμού μην ντραπείς να αγοράσεις κάποια ερωτικά βοηθήματα τα οποία θα κάνουν τη δουλειά σου... παιχνιδάκι. Άλλωστε, τη σήμερον ημέρα δεν χρειάζεται να απευθυνθείς στους φυσικούς χώρους των sex shop με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αφού υπάρχουν στο ίντερνετ ένα σωρό καταστήματα που μπορούν να καλύψουν με απόλυτη διακριτικότητα και τις πιο απαιτητικές πελάτισσες.

Τα πιο γνωστά κι αγαπημένα ερωτικά παιχνίδια είναι οι δονητές -δηλαδή ομοιώματα πέους- οι οποίοι διατίθενται σε διάφορα σχήματα, υλικά, διαστάσεις και δυνατότητες. 

Ως αρχάρια καλύτερα να διαλέξεις ένα μοντέλο με πολλές διαφορετικές ταχύτητες και εντάσεις που θα σου επιτρέψουν να επιλέξεις εκείνη που σε ευχαριστεί. 

Γι' αυτό πιθανόν να χρειαστεί να διαθέσεις λίγο περισσότερα χρήματα, καθώς τα φτηνότερα μοντέλα που έχουν μόνο δυνατές ταχύτητες μπορεί να σου φανούν πολύ... αγριευτικά και να σε απογοητεύσουν. Εξάλλου, ως γνωστόν τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα κι ένας καλός δονητής είναι κάτι στο οποίο αξίζει να επενδύσεις προκειμένου να σε υπηρετεί πιστά για πολλά-πολλά χρόνια.

Βέβαια, πέρα από τους δονητές υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία συμπληρωματικών ερωτικών βοηθημάτων για γυναίκες που μπορούν να εμπλουτίσουν τη συλλογή σου. Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή είναι οι συσκευές για "μασάζ" της κλειτορίδας, οι κινέζικες μπάλες καθώς και διάφορα επιμήκη εξαρτήματα για τον πρωκτικό ερεθισμό. 

Όμως, αυτά καλύτερα να τα αφήσεις γι' αργότερα όταν θα θελήσεις να βάλεις λίγο αλατοπίπερο στη ρουτίνα σου.

Η τελευταία, αλλά εξίσου σημαντική πληροφορία σε σχέση με τα ερωτικά εξαρτήματα αφορά στο τηλέφωνο του ντους που αν το στρέψεις προς την κλειτορίδα σου, η ένταση του χλιαρού νερού θα χτυπήσει τον στόχο της και μπορεί να βάλει τα γυαλιά και στον πιο χάι-τεκ δονητή.

8. Ανακάλυψε τα οφέλη της πορνογραφίας: όταν λέμε πορνογραφία, δεν μιλάμε απαραίτητα για εκείνες τις σκληρές τσόντες που μπορεί να ενθουσιάζουν τους άντρες, αλλά αφήνουν παγερά αδιάφορες τις περισσότερες γυναίκες. Πλέον υπάρχουν διαθέσιμα στο διαδίκτυο πολλά είδη πορνογραφικού υλικού που δίνουν έμφαση στη γυναικεία άποψη για τη σεξουαλικότητα, τα οποία μπορεί να δοκιμάσεις και να υιοθετήσεις ή να απορρίψεις. 

Φυσικά, τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά γιατί να μην εξερευνήσεις τις επιλογές σου;

Στην ίδια κατηγορία άλλωστε, εμπίπτει και η ερωτική λογοτεχνία -βλ. 50 Αποχρώσεις του Γκρι- ή το "καλλιτεχνικό πορνό" στον κινηματογράφο, όπως το "Nymphomaniac", τα οποία μπορεί να ανακαλύψεις ότι σε ερεθίζουν ή μπορούν ν' αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τις φαντασιώσεις σου.

9. Άφησε ελεύθερη τη φαντασία σου: παράλληλα με τη σωματική διέγερση οι ερωτικές φαντασιώσεις μπορούν να πυροδοτήσουν και να ενισχύσουν τον μηχανισμό της ηδονής, ενώ επισπεύδουν τη κορύφωση. 

Η ιδέα είναι σχετικά απλή και επικεντρώνεται στο να επιτρέψεις στον εαυτό σου να σκέφτεται συγκεκριμένες σκηνές και καταστάσεις που βρίσκεις ερεθιστικές.

Είτε πρόκειται για μεμονωμένες εικόνες, είτε για ολόκληρα σενάρια με πλοκή σε εξέλιξη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σου για να μπεις στο κλίμα όταν προγραμματίζεις μια βραδιά μοναχικής ηδονής (π.χ. επιστρέφοντας σπίτι με το μετρό μετά από μια κουραστική μέρα) αλλά και για να αυξήσεις τη διέγερση σου κατά το συντροφικό σεξ.

Είτε σκέφτεσαι ότι κάνεις σεξ με τον Στίβεν Άμελ, είτε με τον πρώην, είτε με τον τωρινό σου σύντροφο, το βασικό είναι να καταλάβεις ότι οι ερωτικές φαντασιώσεις είναι μόνο ένα ηδονικό παιχνίδι που δεν χρειάζεται να έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα και με κανένα τρόπο δεν αποτελούν απιστία. Άλλωστε, σου δίνουν τη δυνατότητα ν' αλλάζεις του άντρες σαν τα πουκάμισα αν το επιθυμείς, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις εξηγήσεις σε κανέναν, ούτε καν στους ίδιους.

10. Επανάλαβε: μπορεί η ικανότητα να ικανοποιείς το βασικό γενετήσιο ένστικτο σου να είναι έμφυτη, όμως η γνώση του να ικανοποιείς τον εαυτό σου στο έπακρο και κατά βούληση χρειάζεται τακτικές επαναλήψεις ιδιαίτερα στην αρχή, όπως και με οτιδήποτε άλλο μαθαίνεις να κάνεις με το σώμα σου -από το περπάτημα όταν ήσουν μωρό, μέχρι το κολύμπι και το ποδήλατο. 

Όμως, όπως ακριβώς συμβαίνει με το περπάτημα, το κολύμπι και το ποδήλατο, όταν μάθεις να ικανοποιείς τον εαυτό σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την ικανότητα είτε κατά μόνας, είτε με παρέα κι έτσι να χαίρεσαι πάντα μια απολαυστική σεξουαλική ζωή, κάτι που βοηθάει στην συνολική αναβάθμιση της ζωής σου. Γι' αυτό, ανεξάρτητα από την αρχική εμπειρία, μην αρκείσαι μόνο στη μία φορά: η εξάσκηση φέρνει την τελειότητα και στον αυνανισμό.








ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: