Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Τι κλέβουν οι πελάτες από τα ξενοδοχεία

Είναι πολύ συχνό φαινόμενο οι πελάτες ενός ξενοδοχείου να παίρνουν όταν φεύγουν κάτι μαζί τους.
Είναι μάλιστα κάποιοι που θεωρούν πως αφού έχουν πληρώσει για την διαμονή τους, έχουν το δικαίωμα να κάνουν δικό τους ό,τι τους εντυπωσίασε, από ένα μικρό σαπουνάκι, μέχρι κάποιο διακοσμητικό.

Οι «μικροκλοπές» αυτές δεν ξαφνιάζουν ακόμα και τους ξενοδόχους, η αλήθεια όμως είναι πως κλοπή από κλοπή διαφέρει. Για παράδειγμα, άλλο να πάρεις μαζί σου ένα σαπούνι, άλλο ένα έργο τέχνης. Σας φαίνεται απίθανο; Κι όμως, σύμφωνα με μελέτη που δόθηκε στη δημοσιότητα, πολύ συχνά επισκέπτες ξενοδοχείων δεν διστάζουν να αρπάξουν ακόμα και ολόκληρα έργα τέχνης.

Ειδικότερα όμως, από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, διαπιστώνεται πως το 77,5% των επισκεπτών κλέβουν πετσέτες, ενώ το 65,1% μπουρνούζια. Σε ένα ποσοστό 49,3%, οι επισκέπτες των ξενοδοχείων αρπάζουν κρεμάστρες, ενώ το 39,1% αυτών προτιμά τα στυλό.

Ένα 33,6% κλέβει μαχαιροπίρουνα, ενώ το 32,8% αυτών κλέβει καλλυντικά. Το 22% προτιμά τις μπαταρίες, ενώ υπάρχει και ένα 20% που δεν μπορεί να αντισταθεί στα έργα τέχνης. Λιγότεροι άνθρωποι (15,6%) παίρνουν μαζί τους κουβέρτες και λίγο λιγότεροι (14,3%) μαξιλάρια. Ένα 12,7% παίρνει μαζί του όταν φεύγει πιάτα.

Κατά την ταξινόμηση των παραβατών ανά εθνικότητα, προκύπτει μια αξιοσημείωτη εικόνα. Αποδεικνύεται για παράδειγμα πως οι Γερμανοί και οι Βρετανοί επισκέπτες των ξενοδοχείων στον κόσμο προτιμούν κυρίως τις πετσέτες, τα μπουρνούζια, τα καλλυντικά και κυρίως τα προϊόντα περιποίησης.

Σε αντίθεση, οι Αυστριακοί συνηθίζουν να παίρνουν μαζί τους πιάτα και μηχανές καφέ. Για τους Αμερικανούς, οι μπαταρίες και τα μαξιλάρια αποτελούν δέλεαρ.

Οι Ιταλοί από την άλλη φαίνεται πως έχουν αδυναμία στα ποτήρια κρασιού, ενώ το πιστολάκι μαλλιών βρίσκεται ψηλά στην ελβετική κατάταξη. Οι Γάλλοι, εκπροσωπούν έναν λαό που προσελκύεται κυρίως από τηλεοράσεις και τηλεχειριστήρια.

Οι Ολλανδοί επισκέπτες θεωρούν πως τα αναμνηστικά τους πρέπει πάνω απ′ όλα να έχουν πρακτικά οφέλη. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ανάμεσα στα αγαπημένα τους είναι το χαρτί υγείας και οι λάμπες.

Από την ενδιαφέρουσα μελέτη προκύπτει επίσης πως η πιθανότητα κλοπής τηλεοράσεων υψηλής ποιότητας σε ξενοδοχεία 5 αστέρων είναι 9 φορές υψηλότερη σε σύγκριση με αυτά των 4 αστέρων. Ομοίως, τα έργα τέχνης είναι δημοφιλή κυρίως στα πολυτελή ξενοδοχεία.

Οι υπολογιστές και τα tablet κλέβονται επίσης πιο συχνά από ξενοδοχεία 5 αστέρων. Οι επισκέπτες των ξενοδοχείων 4 αστέρων είναι μάλλον ικανοποιημένοι με λιγότερα. Οι πετσέτες και οι κρεμάστρες τείνουν να έχουν μεγαλύτερη ζήτηση απ′ ότι σε αυτά των 5 αστέρων.

(Με πληροφορίες από wellness-heaven.de)




Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: