Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

5 Φυσικές τροφές που καίνε λίπος

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάψετε το λίπος σας. Οι δύο επικρατέστεροι είναι η δίαιτα και η γυμναστική.
Με τη δίαιτα καίτε λίπος διότι λαμβάνετε λιγότερες θερμίδες από αυτές που ζητάει το σώμα σας, ενώ με τη γυμναστική καίτε λίπος επειδή ξοδεύετε περισσότερες θερμίδες από αυτές που λαμβάνετε με τη διατροφή σας. 

Και οι δύο μέθοδοι είναι αποτελεσματικές. 

Ωστόσο υπάρχουν ορισμένες τροφές που μπορούν να εκτοξεύσουν τις προσπάθειές σας με αποτέλεσμα το σώμα σας να μετατραπεί σε εργοστάσιο καύσης λίπους.

 Οι τροφές αυτές είναι φυσικές τροφές που καίνε λίπος. 

Δηλαδή λειτουργούν ως καταλύτης στην προσπάθειά σας πολλαπλασιάζοντας τα αποτελέσματα.


Φυσικές τροφές που καίνε λίπος
Παρακάτω μπορείτε να δείτε 5 φυσικές τροφές που καίνε λίπος.

 Οι τροφές αυτές θα πρέπει να συνδυάζονται με τη δίαιτά σας αλλά και με τη γυμναστική σας. Ξεκινήστε λοιπόν μια υγιεινή δίαιτα και ένα χαλαρό πρόγραμμα γυμναστικής και σε συνδυασμό με τις φυσικές τροφές που καίνε λίπος θα αρχίσετε να χάνετε βάρος μαζικά.

Πράσινο τσάι (αποτοξίνωση)
Το πράσινο τσάι θεωρείται φυσικός λιποδιαλύτης. Εκτός του γεγονότος ότι είναι ένα βότανο που βοηθάει εξαιρετικά στην αποτοξίνωση του οργανισμού, παράλληλα μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά στην καύση του περιττού λίπους. Μπορείτε να πίνετε έως 2 ποτήρια πράσινο τσάι την ημέρα και κατά προτίμηση έως το απόγευμα. Μην καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες πράσινου τσαγιού και κυρίως τις βραδινές ώρες, καθώς το πράσινο τσάι περιέχει καφεΐνη οπότε δεν θα μπορείτε να κοιμηθείτε εύκολα. Το πράσινο τσάι θεωρείται μια βόμβα καύσης λίπους και έχει πολύ καλά αποτελέσματα όταν συνδυάζεται με υγιεινή δίαιτα και ελαφρά γυμναστική.

Καυτερή πιπεριά (ενεργοποίηση μεταβολισμού)
Η καυτερή πιπεριά έχει την ιδιότητα να ενεργοποιεί τον μεταβολισμό. Μπορείτε να την καταναλώσετε ωμή ή μαγειρεμένη. Το πρόβλημα με την καυτερή πιπεριά είναι ότι πολλές φορές μπορεί να καίει αρκετά και για αυτό το λόγο θα πρέπει να καταναλώνετε με μέτρο. Τα αποτελέσματά της όμως στην καύση του λίπους είναι αρκετά ικανοποιητικά. Βάλτε στη δίαιτά σας μικρές ποσότητες καυτερής πιπεριάς και δεν θα χάσετε.

Πράσινος καφές (καύση λίπους)
Ο καφές είναι γνωστό ότι αφυπνίζει το σώμα και βοηθάει στη διαδικασία καύσης λίπους. Για καλύτερα αποτελέσματα να επιλέγετε πράσινο καφέ ο οποίος είναι λιγότερο επεξεργασμένος με αποτέλεσμα να διατηρεί περισσότερες από τις δραστικές του ουσίες. Απολαύστε λοιπόν το καφεδάκι σας και βοηθήστε το σώμα σας να κάψει το περιττό λίπος. Όπως είναι λογικό δεν θα πρέπει να πίνετε περισσότερους από 2 καφέδες την ημέρα γιατί μετά θα βρίσκεστε σε υπερένταση. Να πίνετε το καφεδάκι σας πάντα με γεμάτο στομάχι και ποτέ νηστικές.

Σολομός (αίσθηση κορεσμού πεινάς)
Ο σολομός είναι ίσως μια από τις πιο ποιοτικές τροφές που μπορεί να καταναλώσει μια γυναίκα. Περιέχει άριστες πηγές πρωτεϊνών εξαιρετικής ποιότητας, ενώ παράλληλα διαθέτει Ω3 λιπαρά οξέα που θεωρούνται ότι καλύτερο για την υγεία. Ο συνδυασμός αυτός δίνει την αίσθηση του κορεσμού της πείνας με αποτέλεσμα να μπορείτε εύκολα να αποφύγετε την υπερφαγία. Στην προσπάθεια καύσης λίπους, ο σολομός είναι ίσως ο καλύτερός σας σύμμαχος.

Αυγό (χτίζει μύες και καίει λίπος)
Το αυγό είναι πολύ πλούσιο σε πρωτεΐνες. Οι πρωτεΐνες βοηθούν στην αύξηση της μυικής μάζας γεγονός που είναι επιθυμητό όχι μόνο στους άντρες αλλά και για τις γυναίκες. Οι μύες είναι οι καλύτεροι καταναλωτές θερμίδων στο σώμα. Αν καταφέρετε να αυξήσετε έστω και λίγο την μυική σας μάζα, τότε θα έχετε περισσότερη καύση λίπους ακόμα και όταν κοιμάστε. Η αυξημένη μυική μάζα καταναλώνει θερμίδες σε τεράστιες ποσότητες με αποτέλεσμα ο οργανισμός να καίει όλο το περιττό λίπος. Εκτός αυτού, το αυγό δίνει και υψηλό αίσθημα κορεσμού της πείνας. Να επιλέγετε το βραστό αυγό και κατά προτίμηση το ασπράδι καθώς ο κρόκος θεωρείται ότι έχει χοληστερίνη.









ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: