Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Πώς να ρίξεις οποιαδήποτε γυναίκα!

Εκεί έξω υπάρχουν όλοι οι τύποι γυναικών. Από τον αθλητικό τύπο γυναίκας έως την γυναίκα κωμικό ή την κοπέλα της διπλανής πόρτας εσύ θα πρέπει να γνωρίζεις πώς να την προσεγγίσεις και τελικά να ρίξεις οποιαδήποτε γυναίκα θέλεις!
Μπορεί να ενδιαφέρεσαι για την μπαργούμαν στο στέκι που συχνάζεις με το τρομερό χαμόγελο η οποία φυσικά έχει μεγάλη ζήτηση και πολλές επιλογές. Είναι η κοπέλα που πιστεύεις ότι πολλοί θέλουν και αναρωτιέσαι αν θα μπορέσεις να έχεις την ευκαιρία σου.

Ευτυχώς μία νέα έρευνα δίνει σε όλους τους άντρες ελπίδες. 

Καταρχάς, όποια κι αν είναι η γνώμη σου για τον τύπο της γυναίκας που σε ελκύει, δεν θα έχει σημασία όταν πραγματικά την γνωρίσεις. 

Ακόμα και τις πρώτες μέρες μίας γνωριμίας, αν είσαι προβλέψιμος δεν θα αναδειχθείς στα μάτια της. 

Πρέπει να ξεχωρίσεις! Από εκεί και πέρα το μυστικό λέγεται ντοπαμίνη, και παράγεται στον εγκέφαλο. Η ντοπαμίνη συνδέεται με την ικανοποίηση, τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία.

Πώς να ρίξεις κάθε τύπο γυναίκας

Αθλητικός τύπος

Σου αρέσει για ευνόητους λόγους αλλά και για την δυναμικότητα της. Μία έρευνα από την γειτονική Τουρκία συνδέει τον γυναικείο αθλητισμό με τον κλειτopιδικό οpγασμό και φυσικά με το καλύτερο seχ. Άλλη έρευνα του εντύπου Obesity, συνδέει την σχέση με έναν τέτοιο τύπο γυναίκας πολύ ευνοϊκή και για την δική σου υγεία αφού θα σε ωθεί σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Για να την ρίξεις θα πρέπει να της πεις πόσο ελκυστική είναι και να σέβεσαι την ρουτίνα της. Θα πρέπει να της δείξεις πόσο εκτιμάς την προσπάθεια που κάνει και να μοιραστείς κάποιες από τις δραστηριότητες της. Για να την κρατήσεις θα πρέπει να ξέρεις ότι θα γυμνάζεται κάθε μέρα και να σέβεσαι αυτό το γεγονός. Αυτή η κοπέλα δεν θα γίνει η μαζορέτα κανενός και δεν θα παρατήσει τους fitness στόχους της. Επιπλέον καλό θα ήταν να μην παρατήσεις ούτε εσύ το σώμα σου.

Η ηθοποιός

Σου αρέσει επειδή είναι πολύ ενδιαφέρουσα όπως οι περισσότερες καλλιτέχνιδες. Είναι μορφωμένη και περίεργη. Επιπλέον οι ηθοποιοί έχουν πάντα περιέργεια και θέλουν να ανακαλύπτουν νέες πτυχές της προσωπικότητας των άλλων. Αυτή η γυναίκα θα παίρνει ρίσκα στην δουλειά της. Επειδή όμως η δουλειά της απαιτεί να αλλάζει η ίδια συνέχεια, είναι πιθανό να έχει ανάγκη από έναν άντρα σταθερό για να ισορροπεί την προσωπική της ζωή με την επαγγελματική.

Για να την ρίξεις μην είσαι μέλος του φαν κλαμπ της. Αν σου δοθεί η ευκαιρία πρόσφερε της ένα ποτό, αν όχι το καλύτερο είναι να της φερθείς τυπικά, πες της ότι χάρηκες για την γνωριμία και αποχώρησε, μπορεί έτσι να έρθει η ίδια σε σένα. Αν ξεκινήσεις μία σχέση μαζί της θα πρέπει να ξέρεις πως η δουλειά της παίρνει πολύ χρόνο στην ζωή της. Θα πρέπει να έχεις την δυνατότητα να αλλάζεις ότι πλάνα έχετε μαζί και φυσικά να διαθέτεις υπομονή.

Η συνάδελφος

Το ρίσκο που υπάρχει όταν δύο συνάδελφοι αποφασίζουν να τα φτιάξουν εξηγείται μόνο από την πεποίθηση που έχουν ότι στα αλήθεια υπάρχει κάτι ανάμεσα τους που αξίζει. Έρευνα του Career Builder το 2011 έδειξε ότι, στην Αμερική το 40% των υπαλλήλων γραφείου έκαναν σχέση με συνάδελφο τους, και το 30% από αυτές τις σχέσεις κατέληξε σε γάμο.

Για να ρίξεις την συνάδελφο που δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου απλά πρότεινε να κάνετε διάλειμμα μαζί για να αποκτήσεις μία παραπάνω επικοινωνία. Με διακριτικότητα και υπομονή δες αν ενδιαφέρεται για μία συνάντηση εκτός γραφείου, για καφέ μετά την δουλειά για παράδειγμα. Επειδή στον χώρο εργασίας οι ισορροπίες είναι λεπτές, θα πρέπει να είσαι πολύ διακριτικός κι αν δεις ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου να απομακρυνθείς. Αν είσαι άνετος θα αυξάνεται και η φήμη σου στο γραφείο.

Αν τελικά κάνεις σχέση με τη συνάδελφο σου, μην ξεγελαστείς. Στην πρώτη δυσκολία συνήθως δημιουργούνται προβλήματα και στην δουλειά. Ειδικά στην περίπτωση που χωρίσετε το ρίσκο γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο. Για να την κρατήσεις, να δείχνεις την εκτίμηση σου τόσο για την σχέση σας όσο και για την ίδια ως επαγγελματία και συνάδελφο σου, αλλά να κρατάς τη σχέση έξω από το γραφείο. Αν η σχέση δεν κρατήσει θα πρέπει από την πλευρά σου να κρατήσεις επαγγελματική συμπεριφορά στον χώρο εργασίας.

Η επιχειρηματίας

Την θες γιατί είναι δυνατή, έξυπνη και δυναμική. Λόγω της δραστηριότητας της είναι ένα άτομο που έχει μάθει να αντιμετωπίζει δυσκολίες και προβλήματα αλλά και ανθρώπους. Είναι πιθανό αυτή η γυναίκα να μην ανέχεται κάτι κατώτερο των προσδοκιών της.

Για να την ρίξεις θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι έχεις να κάνεις με μία γυναίκα που δεν έχει ανάγκη να της προσφέρεις υλικά αγαθά ή λύσεις στα προβλήματα της γιατί αυτά τα αναλαμβάνει η ίδια. Για να την διεκδικήσεις θα πρέπει να της δείξεις ότι δεν είσαι πολύπλοκος και θα της παρέχεις μία σχέση που δεν θα της προκαλεί περισσότερο στρες. Για να την κρατήσεις θα πρέπει να ξέρεις πώς κάποιες φορές θα θέλει να πληρώσει εκείνη στο ραντεβού. Θα θέλει όμως να είσαι κι εσύ δυναμικός και να μπορεί να σε εμπιστεύεται.

Η γιατρίνα

Σε ελκύει γιατί είναι μορφωμένη και ενδιαφέρουσα. Είναι μία γυναίκα που ξέρει περισσότερα από σένα και έχει διαβάσει περισσότερο από όσους ανθρώπους γνωρίζεις. Επιπλέον το επάγγελμα της θα είναι πολύ αρεστό στην οικογένεια σου και τους φίλους σου.

Για να την ρίξεις μην περιμένεις φυσιολογικά ραντεβού, ούτε ότι θα έχετε όλο τον χρόνο στην διάθεση σας. Επίσης μην υποτιμάς την περίπτωση να δείτε απλώς μία ταινία στο σπίτι της. Οτιδήποτε κάνεις που μπορεί να της παρέχει ηρεμία και χαλάρωση θα είναι υπέρ σου. Παρόλα αυτά η σχέση με γιατρό- αν δεν δουλεύεις μαζί της – είναι δύσκολη. Τα ωράρια των γιατρών παίρνουν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους και αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείς σοβαρά από την αρχή.

Η καθηγήτρια

Η καθηγήτρια είναι το εφηβικό όνειρο των περισσότερων αγοριών. Τώρα όμως που είσαι σε άλλη ηλικία γνώρισες μία γυναίκα που είναι αρχηγός και αγαπάει τα παιδιά. Σε εξιτάρει για πολλούς λόγους αλλά σου αρέσει γιατί είναι μορφωμένη και έξυπνη. Για να την ρίξεις θα πρέπει να αποφύγεις υπονοούμενα σεξοuαλικά που έχουν να κάνουν με το επάγγελμα της. Κάθε άνθρωπος που διδάσκει παίρνει πολύ σοβαρά την ευθύνη που έχει και το λειτούργημα που κάνει. Θα πρέπει να είσαι ειλικρινής μαζί της για το παρελθόν σου αλλά και το τι περιμένεις από εκείνη.

Για να την κρατήσεις μοιράσου μαζί της τα μυστικά σου και δέξου τα υψηλά στάνταρ που μπορεί να έχει στις συζητήσεις και την καθημερινότητα της. Στο επάγγελμα που κάνει είναι συνεχώς στο μικροσκόπιο της κοινωνίας. Δεν μπορεί να αφήσει την προσωπική της ζωή να επηρεάσει με οποιοδήποτε τρόπο το προφίλ της στο περιβάλλον της.

Η περιπετειώδης

Σου αρέσει γιατί είναι η κοπέλα Αδρεναλίνη, και αυτό από μόνο του έχει ενδιαφέρον. Της αρέσουν τα σπορ, οι εκδρομές, το σκι. Γενικά θα ζήσεις μαζί της την περιπέτεια και σύμφωνα με έρευνα του 2009 των Πανεπιστημίων Johns Hopkins και New York, δεν θα σε ξεχάσει ποτέ αν συμμετέχεις στα χόμπι της. Όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια που ανεβαίνει η αδρεναλίνη μας, τείνουμε να τα θυμόμαστε για πάντα.

Για να την ρίξεις λοιπόν ξέφυγε λίγο από τα συνηθισμένα, πρότεινε της να πάτε για ράφτινγκ ή μία εκδρομή με γκρουπ, και μόλις γυρίσετε ζήτα να βγείτε ένα φυσιολογικό ραντεβού. Για να την κρατήσεις θα πρέπει να ξέρεις πώς δεν θα χαλαρώσει γρήγορα από τις δραστηριότητες της, γιατί είναι εθισμένη σε αυτές. Μαζί της θα ξέρεις ότι δεν θα έχεις φυσιολογική σχέση γιατί τον ελεύθερο της χρόνο θα τον διαθέτει σε αυτά που την γεμίζουν.

Η μπαργούμαν

Η μπαργούμαν είναι καλή ακροάτρια, έξυπνη, και ξέρει από ανθρώπους. Επίσης είναι εντυπωσιακή και έχει αυτοπεποίθηση. Γι αυτούς τους λόγους σου αρέσει. Πρέπει να ξέρεις ότι ενστικτωδώς θα καταλάβει τις προθέσεις σου, και ότι δεν σοκάρεται εύκολα και πως δεν είναι τυπικός τύπος γυναίκας.

Για να την ρίξεις θα πρέπει να διαφέρεις από τους συνήθεις υπόπτους θαμώνες του μπαρ που δουλεύει. Στον χώρο εργασίας της έχει πολλούς θαυμαστές, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν της φέρονται όπως θα ήθελε. Σίγουρα έχει δει πολλούς από αυτούς στα χειρότερα τους. Για να την κρατήσεις θα πρέπει να συνηθίσεις τα ωράρια που έχει. Δεν θα μπορεί να κοιμηθεί πριν τις 10 το πρωί και θα δουλεύει τις νύχτες. Δες επίσης 5 τρόποι να ζητήσεις ραντεβού από μια κοπέλα!

Η μουσικός

Είναι καλλιτέχνης και ζει τα συναισθήματα της στο έπακρο. Έχει μία όμορφη προσωπικότητα και είναι παράξενη και ευαίσθητη. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που σου αρέσει. Για να την ρίξεις όμως, θα πρέπει να εκτιμάς τις τέχνες και να την ρωτήσεις για την μουσική της. Δείξε ενδιαφέρον.

Για να την κρατήσεις δείξε υπομονή τις ώρες που αφιερώνει στην τέχνη της. Αν σου πει να μην της μιλήσεις καθόλου όση ώρα γράφει ένα καινούριο τραγούδι, μην της μιλήσεις. Χρειάζεται έναν άνθρωπο που θα την αφήνει να δημιουργήσει με την ησυχία της. Φυσικά κάτι που θα πρέπει να περιμένεις είναι ότι δεν θα έχετε πολύ χρόνο μαζί όταν εργάζεται. Είτε είναι σε περιοδεία, είτε σε ηχογράφηση, είτε όταν συνθέτει μόνη της, θα πρέπει είτε να την ακολουθείς είτε να την αφήνεις μόνη της. Δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά αξίζει τον κόπο.

Η σέφ

Μία σεφ μπορεί να την ερωτευτείς αμέσως μόλις δοκιμάσεις το φαγητό της. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι και δεν μιλάμε εδώ για μία απλή μακαρονάδα, αλλά για οτιδήποτε δύσκολο και σύνθετο μπορείς να σκεφτείς. Δεν σου αρέσει βέβαια μόνο επειδή ξέρει τα πάντα γύρω από το φαγητό. Το να είναι κανείς σεφ, θέλει τέχνη καλό γούστο και αγάπη.

Για να την ρίξεις, κάνε της εσύ το τραπέζι. Στην δουλειά της κουράζεται πολύ, και μαγειρεύει όλη μέρα, οπότε θα είναι ευχάριστο για κείνη να την περιποιηθεί κάποιος άλλος. Βέβαια μην προσπαθήσεις να κάνεις κάτι πολύ δύσκολο, γιατί πρώτον μπορεί να μην το πετύχεις και δεύτερον θα καταλάβει ότι το παλεύεις πολύ.

Αν καταφέρεις ο έρωτας να περάσει και από το δικό της στομάχι και την κατακτήσεις, θα πρέπει να της δώσεις τον χώρο της στο σπίτι σου. Αυτός ο χώρος θα λέγεται κουζίνα και καλό θα ήταν να την αφήσεις να την αλλάξει όπως την βολεύει. Διαφορετικά θα κοιμάσαι σπίτι της. Πάντως θα πρέπει να την αφήσεις να είναι και να κινείται άνετα, ακόμα κι αν της βγαίνει να ελέγχει τον χώρο, μιας κι έχει συνηθίσει να είναι αρχηγός.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: