Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

Πως να "ρίξεις" μια επιτυχημένη δυναμική γυναίκα!

Οι γυναίκες που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας ασκούν μια έξτρα γοητεία. Είναι λογικό μια τέτοιου είδους γυναίκα να σε εξιτάρει. Το να την "καταφέρεις" είναι μία από τις μεγάλες σου φαντασιώσεις. Ορίστε, λοιπόν, μερικά βήματα για να την προσελκύσεις με τον κατάλληλο τρόπο!
1. Δείξε της πως δεν σε "φοβίζει"

"Δυο από τα κύρια χαρακτηριστικά που αρέσουν στις όμορφες και ισχυρές γυναίκες, είναι η δύναμη και αυτοπεποίθηση", λέει ο Warren Farrell, ειδικός στις σχέσεις. Συνεπώς, άμα δείξεις πως κάπως... κομπάζεις μπροστά στο πως φαίνεται ή στο γενικότερο στάτους της, τότε θα υποθέσει πως είσαι γενικά φοβισμένος. Μπορείς, λοιπόν, να κάνεις μια δυνατή εντύπωση άμα την πλησιάσεις με σιγουριά και αντιμετωπίζοντας την σαν ίση.

2. Απέφυγε τις... εξυπνακίστικές ατάκες

Προφανώς δεν σου λέμε να είσαι χαζός. Απλά να μην προσπαθήσεις πάρα πολύ να κάνεις τον έξυπνο. "Όσο λιγότερο εξυπνακίστικη μπορεί να είναι η πρώτη ατάκα που θα της πεις, τόσο το καλύτερο" λέει η Tracey Steinberg, ειδικός σε θέματα ραντεβού και φλερτ. Γιατί αυτό; Μα οι περισσότερες ατάκες αυτού του είδους, είναι παλιομοδίτικες και ουσιαστικά... χαζές! Άσε που αν είναι τόσο όμορφη όσο νομίζεις πως είναι, μάλλον θα έχει ακούσει πολλές από αυτές. Τι είναι καλύτερο; Μια ερώτηση για οτιδήποτε υπάρχει στο περιβάλλον της. Για παράδειγμα, αν είναι σε ένα μπαρ, ρώτα την τι ποτό πίνει. Γενικά, το ζητούμενο είναι πράγματα που θα την κάνουν να απαντήσει και να ξεκινήσει μια συζήτηση διαρκείας.

3. Μη την αποθεώνεις... έντονα

Όταν πλησιάζεις μια επιτυχημένη και όμορφη γυναίκα, το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να της συμπεριφερθείς όπως οι υπόλοιποι γύρω της. "Ειδικά αν το επάγγελμά της έχει διευθυντικό χαρακτήρα, σίγουρα δεν θέλει να ακούσει από εσένα όσα ακούει από τους υπαλλήλους της" σύμφωνα με την σεξολόγο Logan Levkoff. Οι δυναμικές γυναίκες θέλουν δίπλα τους κάποιον που θα είναι πρόκλσηη για αυτές και θα τις κάνει να αισθανθούν θηλυκές και ίσες μαζί του. Εν ολίγοι: Μη τη "γλείφεις" και αν εντυπωσιάζεσαι απο όσα καταφέρνει πες της το, αλλά μην κολλάς σε αυτά.

4. Μη μειώνεις τον εαυτό σου

Δεν θέλεις να σε... λυπηθεί, αλλά να σε γουστάρει. Άρα πρέπει να αποφύγεις συζητήσεις που έχουν να κάνουν με πόσα περισσότερα έχει καταφέρει σε σχέση με εσένα. "Είναι σημαντικό να κρατά στο νου σου πως οι σχέσεις δεν περιστρέφονται γύρω από το χρήμα ή τη σύγκριση επιτύχιων" λέει για το συγκεκριμένο θέμα η Levkoff. Και το να μειώνεις τον εαυτό σου τονίζοντας τις επιτυχίες της σε σχέση με τις δικές σου θα σε κάνει να φανείς ανασφαλής. Μπορείς να δώσεις έμφαση στις δικές σου ικανότητες, με τρόπο και όχι κομπάζοντας. Και ειδικά για όσα έχουν να κάνουν με πράγματα τα οποία μπορεί να είναι κοινές σας δραστηριότητες. Μαγειρεύεις; Πες της πόσο καλός είσαι και οτι θες να μαγειρέψεις για πάρτη της. Πες της ότι τρέχεις και προσκάλεσέ την τζόγκινγκ παρέα κλπ.








ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: