Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

20 tips που θα σε βοηθήσουν να κάνεις καλύτερο σεξ!


Αν νιώθεις πως η σεξουαλική σας ζωή έχει λίγο «βαλτώσει», αν παρατηρείς ότι τα πράγματα δεν είναι όσο θερμά ήταν στην αρχή, καιρός να κάνεις κάτι.

Και η ψυχοθεραπεύτρια Μαρίνα Μόσχα σου δίνει τις απαραίτητες συμβουλές και ιδέες για να αλλάξεις την κατάσταση. Ο λόγος σε εκείνη…

Το σεξ γίνεται για δύο λόγους: ο πρώτος είναι για την αναπαραγωγή και ο δεύτερος για την απόλαυση, την ικανοποίηση και την ηδονή. Αν λοιπόν νιώθουμε πως η ερωτική μας ζωή έχει πέσει σε λήθαργο, ας δούμε κάποιες συμβουλές για να την ανανεώσουμε!

1. Κάντε ένα ζεστό μπάνιο μαζί: Πόσοι από εσάς γεμίζετε την μπανιέρα σας και απολαμβάνετε ένα μυρωδάτο αφρόλουτρο; Τώρα μάλιστα που η θερμοκρασία αρχίζει και πέφτει, δεν είναι όμορφο να την βάλετε στα must και να απολαύσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο ένα όμορφο και …αισθησιακό μπάνιο υπό το φως των κεριών και με συνοδεία μουσικής;

2. Ντους μαζί: Αν δεν έχετε μπανιέρα μπορείτε να κάνετε μαζί με το σύντροφό σας ένα ντουζάκι. Θυμηθείτε ξανά παλαιότερες εποχές που μπορεί να το τολμούσατε, αισθανθείτε μέσα από τα αγγίγματα ξανά ο ένας το σώμα του άλλου.

3. Ξυπνήστε τις αισθήσεις: Ανάψτε μερικά αρωματικά κεριά ή χρησιμοποιήστε κάποιο λάδι αρωματοθεραπείας. Βάλτε απαλή μουσική και αλείψτε με το λάδι το σώμα του συντρόφου σας υπό το φως των κεριών… Η συνέχεια θα σας ανταμείψει! Το μασάζ βοηθά στη χαλάρωση του σώματος και ανακουφίζει από την ένταση στους μυς αλλά μπορεί να λειτουργήσει και ως προκαταρκτικό. Δεν είναι τυχαίο που υπάρχει ως «άσκηση» στο sex-therapy!

4. Πηγαίνετε σε ένα ξενοδοχείο: Κάντε κράτηση σε ένα ωραίο δωμάτιο ξενοδοχείου ως έκπληξη στο σύντροφό σας.

5. Προσποιηθείτε ότι δεν γνωρίζεστε: Βρεθείτε σε ένα μπαράκι και πλησιάστε ο ένας τον άλλον, φλερτάρετε σαν να μην γνωρίζεστε, σαν να βλέπεστε πρώτη φορά!

6. Δώστε ραντεβού κάπου έξω: Ναι, δεν χρειάζεται ακόμα και η έξοδος να είναι στημένη! Απλά, βρεθείτε για ένα ποτό ή φαγητό, κατευθείαν στο μαγαζί, σαν να έχετε ένα από τα πρώτα ραντεβουδάκια στην αρχή της σχέσης σας.

7. Παίξτε παιχνίδια ρόλων: Τι πιο ανανεωτικό και διεγερτικό από το να προσποιηθείτε ότι είστε κάποιοι άλλοι που βρίσκονται τυχαία ή σε συγκεκριμένους ρόλους;

8. Κάντε σεξ εκτός σπιτιού: Ποιος είπε πως το σεξ πρέπει να γίνεται πάντα στη …σκιά; Τολμήστε να βρεθείτε κάπου πιο απόμερα, παίξτε λίγο ο ένας με τον άλλον, ακόμα και αν δεν καταφέρετε να ολοκληρώσετε, είναι ένα παιγνίδι που θα σας ανάψει ξανά και …πολλά υποσχόμενο για αργότερα.

9. Ερωτικά βοηθήματα: Δεν χρειάζεται να σας τρομάζουν, μπορείτε να τα βάλετε στο παιχνίδι.

10. Ενεργοποιήστε τη φαντασία σας: Τρόποι υπάρχουν πολλοί, θέληση χρειάζεται μόνο και όχι αναβολές. Ένα πονηρό μηνυματάκι ή μία φωτογραφία που υπόσχεται πολλά… Ποιος είπε πως το sexting -η νέα μόδα- είναι μόνο για τα νεαρά ζευγάρια;

11. Δοκιμάστε νέες στάσεις: Ανανέωση χρειαζόμαστε στα πάντα! Πόσω μάλλον στον τρόπο που βρισκόμαστε ερωτικά και που μπορεί να έχει γίνει ρουτίνα.

12. Δοκιμάστε νέα μέρη: Ποιος είπε πως το σεξ γίνεται πάντα στην κρεβατοκάμαρα;

13. Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρά ή το σπίτι σας: Πόσο ανανεωτικό είναι να βλέπουμε κάτι όχι απαραίτητα καινούριο αλλά κάτι που έχει αλλάξει στο περιβάλλον μας…

14. Γυμναστείτε: Ναι, η άσκηση έχει παρατηρηθεί μέσα από έρευνες πως μπορεί να σας βάλει και πάλι μέσα στο «χορό» εφόσον λόγω των ορμονών της ευεξίας και της ευλυγισίας που προσφέρει μπορεί να σας ανανεώσει!

15. Θυμηθείτε ερωτικές «αξέχαστες» εμπειρίες σας και μοιραστείτε τις: Τι πιο όμορφο να φέρετε και πάλι στη μνήμη σας ερωτικές επαφές που άρεσαν και στους δύο; Δείτε πως ήσασταν τότε και πως σήμερα και τι μπορεί να έχετε χάσει στο ενδιάμεσο.

16. Συγκέντρωση, συγκέντρωση και …συγκέντρωση! Το μυστικό για την απόλαυση είναι το να το ζεις την ώρα ακριβώς που συμβαίνει.

17. Συγχρονιστείτε: Όχι για την κοινή κορύφωση, καθώς μπορεί μεν να συμβεί, αλλά τυχαία. Συντονίστε τις ανάσες σας, τις κινήσεις σας, τους παλμούς σας…

18. Παιχνίδι και ερωτικός λόγος: Ναι στα προκαταρκτικά αλλά παίξτε και στη διάρκεια της πράξης. Χρησιμοποιήστε τον ερωτικό λόγο που εξάπτει φαντασία και αισθήσεις. Μην γίνεται αυτοσκοπός η οργασμική κορύφωση και κυρίως μην βιάζεστε!

19. Μιλήστε: Είναι ίσως η καλύτερη συμβουλή για να εκφράσετε τι σας αρέσει και τι όχι και να ζητήσετε ο ένας από τον άλλον να καταλάβει τι αρέσει περισσότερο ή λιγότερο αλλά και να πειραματιστείτε. Προσοχή βέβαια, όχι κατηγορίες του στιλ «δεν με ικανοποιείς…, δεν το κάνεις καλά…» Πολλές φορές το ζευγάρι ντρέπεται ή φοβάται να εκφράσει τι είναι αυτό που αρέσει αρχίζοντας να το αναζητά αλλού.

20. Οι …τελευταίες αγκαλιές! Το λεγόμενο afterplay που μπορεί για τον άνδρα -όχι όλους- να μην είναι και τόσο σημαντικό, για τη γυναίκα όμως είναι η εγγύηση για ένα καλό επόμενο σεξουαλικό άνοιγμα!




Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: