Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Τέσσερα χρόνια και 11 ματς χωρίς νίκη ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League

Ο Ολυμπιακός παρότι προηγήθηκε απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου το βράδυ της Τρίτης στο Φάληρο και παρά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε, ηττήθηκε για ακόμη μια φορά, συμπληρώνοντας 11 ματς χωρίς «τρίποντο» στη φάση των ομίλων του Champions League.
Οι «ερυθρόλευκοι», στα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει φέτος στους ομίλους της διοργάνωσης, δεν έχουν κατορθώσει να νικήσουν, ενώ χωρίς νίκη είχαν παραμείνει και στην προηγούμενη παρουσία τους στους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2017-18. Αν προστεθούν σε αυτές τις εννιά αναμετρήσεις και οι δύο τελευταίες αγωνιστικές από τη σεζόν 2015-16, προκύπτει ότι οι Πειραιώτες έχουν μείνει 11 παιχνίδια χωρίς να γευτούν τη χαρά της νίκης. Το τελευταίο «τρίποντο» για τον Ολυμπιακό επιτεύχθηκε στις 4 Νοεμβρίου 2015, στο παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ματς στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 2-1.

Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας στη διοργάνωση είναι προγραμματισμένο για τις 6 Νοεμβρίου 2019 στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Θα έχουν συμπληρωθεί δηλαδή 4 χρόνια και 2 ημέρες από την τελευταία νίκη του Ολυμπιακού σε φάση ομίλων του Champions League.

Στο παρελθόν, ουδέποτε υπήρξε τόσο μακρά περίοδος χωρίς νίκη για τους Πειραιώτες και κρίνοντας από τη δυσκολία του ερχόμενου αγώνα με τους πρωταθλητές Γερμανίας, το αρνητικό σερί είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί.

Αναλυτικά η τελευταία νίκη και τα 11 ματς που ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει (ρεκόρ 0-2-9):


Σεζόν 2015-16
Ολυμπιακός – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-1 (4 Νοεμβρίου 2015)
Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός 4-0
Ολυμπιακός – Άρσεναλ 0-3

Σεζόν 2017-18
Ολυμπιακός – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2-3
Γιουβέντους – Ολυμπιακός 2-0
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 3-1
Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 0-0
Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ολυμπιακός 3-1
Ολυμπιακός – Γιουβέντους 0-2

Σεζόν 2019-20
Ολυμπιακός – Τότεναμ 2-2
Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός 3-1
Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου 2-3




Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: