Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Τα πράγματα που οι άνδρες δεν βρίσκουν καθόλου ελκυστικά στις γυναίκες

Η Telegraph δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας έρευνας-συζήτησης που έγινε στο Reddit με θέμα το: «Ποια πράγματα οι άνδρες δεν βρίσκουν ελκυστικά στις γυναίκες».
Και αυτά. δεν σας κρύβουμε πως μας εξέπληξαν ευχάριστα, αφού οι χρήστες δεν στάθηκαν καθόλου σε προφανή θέματα αλλά ασχολήθηκαν κυρίως με το στυλ, το μακιγιάζ και κάποιες συνήθειές των γυναίκων που δεν τις αντέχουν με τίποτα.

Ας τα δούμε αναλυτικά.

Τα piercings στο πάνω μέρος των χειλιών -οι περισσότεροι από αυτούς τα χαρακτήρισαν «trashy»- τα σκουλαρίκια-κρίκοι, τα βαριά αρώματα -σαν και αυτά που φορούν οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας- οι μπαλαρίνες, τα μακριά νύχια, τα κραγιόν σε έντονα χρώματα βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας με αυτά που τους ξενερώνουν.

Επίσης, άνδρες από το Essex έβαλαν στην ηλεκτρονική τους συζήτηση και τα μαυρισμένα δέρματα με τον χρήστη Greenthumb326 να τερματίζει το θέμα αυτό, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αγαπώ τα μαυρισμένα δέρματα. Μου θυμίζουν το γάντι του μπέιζμπολ», σκορπώντας γέλιο σε πολλούς που συμφώνησαν μαζί του.

Πολλοί όμως δεν στάθηκαν μόνο στην εμφάνιση αλλά προχώρησαν και σε θέματα συμπεριφοράς τονίζοντας πως ένα από τα πράγματα που τους τη σπάνε είναι η συνήθεια πολλών γυναικών να προσποιούνται πως έχουν πάρα πολλά ενδιαφέροντα και καθόλου ελεύθερο χρόνο -ναι, σύμφωνα με αυτούς το κάνουν γιατί θέλουν να δείχνουν πως έχουν επίπεδο και πως δεν είναι ρηχές.

Επιπλέον αρκετοί δήλωσαν την αντίθεσή τους στα «duck faces» που επιμένουν να κάνουν πολλές γυναίκες στην καθημερινότητά τους και όχι μόνο στις στιγμές που βγάζουν selfie και κατόπιν τις ανεβάζουν στα social media αγωνιώντας για τα likes και τα comments που θα συγκεντρώσουν.

Και άλλη μια στυλιστική όμως εμμονή των γυναικών, τα ψηλόμεσα παντελόνια, δεν την βλέπουν με καλό μάτι οι άνδρες, «Μου θυμίζουν τη μητέρα μου και τη γιαγιά μου και επίσης κάνουν τη μέση και τους γλουτούς τους να μοιάζουν μεγαλύτεροι, προσθέτοντάς τους έξτρα κιλά, ακόμα και αν είναι πολύ αδύνατες» ήταν το σχόλιο ενός χρήστη.

Επίλογος των παραπάνω είναι πως σε αυτή την έκρηξη τεστοστερόνης μας έκανε τρομερή εντύπωση πως κανείς τους σχεδόν δεν σχολίασε με υποτιμητικό τρόπο μια γυναίκα με περισσότερα κιλά από το μοντέλα που περπατούν στις πασαρέλες ή μικρό στήθος, αλλά στάθηκαν κυρίως στο στυλ και σε συνήθειές τους.

Είναι κι αυτό μια εξέλιξη, έτσι δεν είναι;










ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: