Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε άνετα με 3-0 σκορ της Λαμίας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League και επανέφερε τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στους δύο βαθμούς.
Ο «δικέφαλος» του Βορρά προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Μίσιτς να σουτάρει και τον Βελλίδη να μην υπολογίζει σωστά την μπάλα, βλέποντάς την να καταλήγει στα δίχτυα του.

Στο 6ο λεπτό οι «ασπρόμαυροι» διπλασίασαν τα τέρματά τους με κεφαλιά του Λημνιού, ενώ στο 11' ο Σφιντέρφσκι έκανε το 3-0.

Στο ημίχρονο ο Σωτηρίου προχώρησε σε αλλαγή τερματοφύλακα, βάζοντας στο παιχνίδι τον Κατσίκα αντί του Βελλίδη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Στο 84ο λεπτό ο Βιεϊρίνια πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Λημνιού, κάνοντας την επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από έξι μήνες.

ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0

Γκολ: 2' Μίσιτς (ΠΑΟΚ), 6' Λημνιός (ΠΑΟΚ),11' Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες: Αουγκούστο (ΠΑΟΚ), Γιαννούλης (ΠΑΟΚ), Σκόνδρας (Λαμία), Ζαμπά (ΠΑΟΚ)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Ζίφκοβιτς – Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης – Αουγκούστο (65' Εσίτι), Μίσιτς – Λημνιός (84' Βιεϊρίνια), Στοχ (74' Ζαμπά), Μπίσεσβαρ – Σφιντέρσκι.

Λαμία (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης (46' Kατσίκας), Βύντρα, Αντέτζο (55' Τζανετόπουλος), Πλιάτσικας, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Σκόνδρας, Βασιλόγιαννης, Ντελ Πίνο, Ρόμανιτς





Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: