Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Πάλι ευνοήθηκε από τη διαιτησία ο Ολυμπιακός...2-1 τον ΟΦΗ

Για ακόμη μια φορά στο γήπεδο Καραισκάκη όλη η Ελλάδα στις οθόνες της έβλεπε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ στο 33ο λεπτό όταν ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Σεμέδο ανατρέπει μέσα στην περιοχή τον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Φιγκεϊρέδο, ο διαιτητής Παπαδόπουλος μετά από συνεννοήση με τον Κουμπαράκη που βρισκόταν στο VAR, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, σε μία φάση που από τα ριπλέι της φαίνεται να υπάρχει παράβαση.
Μάλιστα ο Στέφανος Κουμπαράκης, που ήταν επικεφαλής του VAR, ήταν διαιτητής και στο περιβόητο ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο Γ. Καραϊσκάκης στην πρεμιέρα.

Κάπως έτσι λοιπόν για ακόμη μια φορά ο Ολυμπιακός πήρε ακόμη τρείς βαθμούς, όπως και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Θα έπρεπε να έχει αυτή τη στιγμή 4 λιγότερους βαθμούς από όσους έχει, αλλά από ότι φαίνεται στο Καραισκάκη το VAR έχει ερυθρόλευκα χρώματα.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τοροσίδης (63' λ.τρ. Γκασπάρ), Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Λοβέρα (56' Μασούρας), Σουντανί (82' Καμαρά), Γκερέρο.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος (64' Κουτρουμπής), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Νέιρα, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης (87' Βαζ), Ναμπί, Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο (71' Μάνος)




Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
Adbox Πηγή
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: