Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Tattoo: 5+1 Συμβουλές για να πονέσεις λιγότερο

Ως γνωστόν τα τατουάζ ειδικά σε μερικά σημεία, πονάνε αρκετά την ώρα που τα χτυπάει ο tattoo artist και δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος για να αποφύγεις τον πόνο και να έχεις και ένα καλό αποτέλεσμα στο δέρμα σου.
Για όσες όμως δεν αντέχουν τον πολύ πόνο, υπάρχουν μερικά tips τα οποία μπορείς να ακολουθήσεις, ώστε να σε πονέσει λιγότερο το tattoo σου και να μπορέσεις να ευχαριστηθείς όσο γίνεται την διαδικασία!

Τι να κάνεις για να είναι λιγότερο επώδυνο το tattoo σου;

1.Μην πιεις αλκοόλ πριν το τατουάζ
Πολλοί πιστεύουν ότι το αλκοόλ είναι ένας εύκολος τρόπος για να μειώσουν τον πόνο, το μόνο όμως που θα καταφέρεις με αυτόν τον τρόπο είναι να κάνεις την διαδικασία του τατουάζ σου πιο επώδυνη.
Το αλκοόλ όπως όλοι μας γνωρίζουμε αραιώνει το αίμα, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη αιμορραγία και το μελάνι δεν θα μπορέσει να περάσει τόσο εύκολα. Συν του ότι μπορεί να κάνεις απότομες κινήσεις.

2.Πιες πολύ νερό
Το ιδανικό θα ήταν να ξεκινήσεις από το προηγούμενο βράδυ και να προσπαθήσεις να κρατήσεις τον οργανισμό σου όσο το δυνατόν πιο ενυδατωμένο γίνεται. Αν ο οργανισμός σου είναι ενυδατωμένος θα είναι πιο εύκολο και για το δέρμα σου να δεχτεί το μελάνι, άρα η διαδικασία για το tattoo θα είναι πιο σύντομη.

3.Φάε ένα καλό πρωινό
Πριν πας στον tattoo artist σου σιγουρέψου ότι το στομάχι σου είναι γεμάτο, ούτως ώστε να αυξήσεις την αντοχή σου. Μπορεί να μην το γνωρίζεις αλλά την ώρα που κάνεις το τατουάζ καις πολλές θερμίδες, ανάλογα πάντα με το πόσο διαρκεί η διαδικασία.
Οπότε θα πρέπει να έχεις ενέργεια για να μπορέσεις να κάψεις και κατά συνέπεια να αντέξεις περισσότερο.

4.Κοιμήσου αρκετά το προηγούμενο βράδυ
Όπως ανέφερα και προηγουμένως θα χρειαστείς ενέργεια και για να το πετύχεις αυτό το πιο ιδανικό πράγμα είναι ο καλός βραδινός ύπνος. Οι ενδορφίνες και η αδρεναλίνη μπορούν να μειώσουν αισθητά τον πόνο, οπότε φρόντισε να τροφοδοτήσεις τον οργανισμό σου μέσω του ύπνου.

5.Κάνε μικρά διαλείμματα
Ειδικά όταν αποφασίσεις να κάνεις ένα μεγάλο tattoo σε μια ευαίσθητη περιοχή, καλό θα ήταν να κάνεις μερικά μικρά διαλείμματα για να πιεις έναν χυμό ή να τσιμπήσεις ένα σνακ, για να πάρεις δυνάμεις.
Έχε τον νου σου όμως να μην κάνεις μεγάλα διαλείμματα, μιας και το δέρμα σου σε εκείνο το σημείο θα αρχίσει να πρήζεται πολύ περισσότερο και θα είναι πιο δύσκολο να συνεχίσεις μετά.

6.Στρέψε την προσοχή σου αλλού
Αυτός είναι ο πιο κλασικός και εγγυημένος τρόπος, καθώς όσο πιο πολύ το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα κάνεις τα πράγματα. Υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείς να ακολουθήσεις, από το να βάλεις να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική, μέχρι και να πιάσεις κουβέντα με τον tattoo artist ή κάποιον φίλο σου που θα βρίσκεται εκεί.








ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: