Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Με τη βοήθεια του Αγγλου διαιτητή ο Αγιαξ νίκησε 3-2 τον ΠΑΟΚ

Με έναν απαράδεκτο διαιτητή ο οποίος σφύριζε μονίμως υπέρ του Αγιαξ φάνηκε καθαρά oτι η UEFA ήθελε τον Αγιαξ στους ομίλους του Champions League.
Ο Άγιαξ πήρε… τρία πέναλτι απέναντι στον εξαιρετικό Δικέφαλο, που ηττήθηκε με 3-2 κι έμεινε εκτός πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε μεγάλη μάχη στο Άμστερνταμ μέσα στην Γιόχαν Κρόιφ Αρένα διεκδικώντας στα ίσα την πρόκριση στα play off του Champions League, απέναντι στον Άγιαξ, όμως δεν τα κατάφερε έχοντας απέναντι του μια εχθρική διαιτησία που καταλόγισε τρία πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.

Κι όμως ο δικέφαλος έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του πιέζοντας και κυνηγώντας όσες ελπίδες είχε.

O Δικέφαλος πήρε κεφάλι στο σκορ με πολύ όμορφο γκολ με σουτ του Μπίσεσβαρ στο 23' έξω από την περιοχή.



Ο Άγιαξ ανέβηκε και πίεσε όπως ήταν λογικό καθώς βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από νωρίς.

Έφτασε μάλιστα πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 32΄ με πέναλτι του Τάντιτς μετά από αυστηρή υπόδειξη του άγγλου ρέφερι, Κρεγκ Πόουσον, με τον Πασχαλάκη να πέφτει στη γωνία του και να αποκρούει.



Δέκα λεπτά αργότερα όμως ο Τάντιτς πήρε τη ρεβάνς από την άσπρη βούλα, με νέο πέναλτι σε χέρι του Μπίσεσβαρ.

Oι δύο ομάδες πήγαν με το 1-1 στα αποδυτήρια, με τον ΠΑΟΚ να στέκεται ζωντανός στο πρώτο 45λεπτο και να δείχνει ικανός για μία ιστορική πρόκριση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση του Άγιαξ έγινε ασφυκτική χάνοντας ευκαιρίες να προηγηθεί με τον ΠΑΟΚ να απειλεί με την παράλληλη σέντρα του Μπίσεσβαρ και τον Πέλκα να μην προλαβαίνει να σουτάρει στο 53΄.

Οι ελπίδες του ΠΑΟΚ ψαλιδίστηκαν στο 79΄ με τον Ταλιαφίκο να γράφει με κεφαλιά το 2-1 και το δικέφαλο να κυνηγάει το γκολ που θα οδηγούσε τον αγώνα στην παράταση.

Στο 85΄ με νέο πέναλτι, που είδε μόνο ο Άγγλος διαιτητής, ο Τάντις έγραψε το 3-1.

Ακόμα κι έτσι ο ΠΑΟΚ δε σταμάτησε να προσπαθεί μειώνοντας στο 92' σε 3-2 ξανά με τον Μπίσεσβαρ.

Παρά τη μαχητική του προσπάθεια ο δικέφαλος, πλέον στρέφει την προσοχή του στην πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Άγιαξ: Ονάνα, Βέλτμαν, Φαν ντε Μπεκ, Νέρες, Τάντιτς, Μαζράουι, Μπλιντ, Μάριν, Μαρτίνεζ, Ζίγετς, Ταλιαφίκο

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ελ Καντουρί, Πέλκας (Σφιντέρσκι-63΄), Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Γιαννούλης, Εσίτι (Μίσιτς-82'), Ακπόμ, Ζαμπά (Λημνιός-71΄)



Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
Adbox 
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: