Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

New trend... Βλέμμα που μαγνητίζει

Τι είναι τα εξτε βλεφαρίδων; Έχετε παρατηρήσει τους διάσημους του Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί με τα εκφραστικα ματιά; το αποτέλεσμα το γνωρίζεται ήδη, καθώς καμία μάσκαρα δε μπορεί να καταφέρει τέτοιο αποτέλεσμα!
Είναι μια μέθοδος που ενισχύει την πυκνότητα των φυσικών βλεφαρίδων. Ο πιστοποιημενος eyelashes extensionist Λευτέρης Καλαϊτζίδης μας εξηγεί όλη την διαδικασία για την Volume 3d.

Πρόκειται για την νέα τεχνική που πλέον εφαρμόζουμε και είναι η εξέλιξη one by one.

Αγαπήθηκε τόσο γρήγορα που πλέον εκατομμύρια γυναίκες την εμπιστεύονται. Χρησιμοποιούνται υλικά υψηλής ποιότητας και είναι απόλυτα ασφαλές. Μπορείτε να την συναντήσετε και ως Russian Volume ή Hollywood Volume.Η τεχνική αυτή βασίζεται στην τοποθέτηση βλεφαρίδων από μετάξι οι οποίες μοιάζουν αρκετά με την φυσική τρίχα και δημιουργούν ένα φυσικό αποτέλεσμα.Υπάρχουν διαφορετικά μήκη, καμπυλότητες ακόμα και χρώματα. Η ισχυρή αβλαβής κόλλα είναι η ίδια που χρησιμοποιείται για συγκόλληση ανθρώπινων ιστών σε νοσοκομεία των ΗΠΑ. Είναι υπό αλλεργική, μη ερεθιστική και επειδή σε καμία περίπτωση δεν ακουμπά στο δέρμα σας δε νιώθετε απολύτως τίποτα.

Η όλη διαδικασία μας εξηγεί ο Λευτέρης, πραγματοποιείται σε πολύ άνετη θέση. Είστε ξαπλωμένη χαλαρωνετε ακούγοντας μουσική και μερικές φορές μπορεί να σας πάρει και ο ύπνος. Θα χρειαστεί περίπου 2 έως και 3 ώρες για να ολοκληρωθεί το τελικό αποτέλεσμα. Αφαιρείτε εντελώς το μακιγιάζ με ειδικά προϊόντα και για να μη κολλήσουν οι άνω και οι κάτω βλεφαρίδες μεταξύ τους κατά την διάρκεια της διεργασίας χωρίζονται από μια ειδική ταινία (pads). Το κάθε τουφάκι ή βεντάλια φτιάχνεται από ανάλαφρες βλεφαρίδες επιτόπου με ειδική τεχνική και συγκολλαται με λεπτές και ακριβείς κινήσεις σε μια φυσική τρίχα κάθε φορά σε απόσταση 0.5 χιλιοστό από το δέρμα του βλεφάρου.

Το αποτέλεσμα εκπληκτικό! Πυκνές, μακριές, απαλές και έντονες βλεφαρίδες! Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η πελάτισσα δεν αισθάνεται καθόλου βάρος. Φανταστείτε ότι το κάθε τουφάκι ζυγίζει λιγότερο από μια τεχνητή τρίχα που χρησιμοποιουμε στην τοποθέτηση τρίχα-τρίχα. Και η συνολική ποσότητα κόλλας είναι σημαντικά λιγότερη.

Φυσικά μπορείτε να κοιμάστε άνετα, χωρίς να νιώθετε το παραμικρό γιατί οι βλεφαρίδες είναι τόσο απαλές και ελαστικές όσο και οι δικές σας. Επίσης μπορείτε να ασχολείστε με όλες τις αγαπημένες δραστηριότητες: κολύμπι, αθλητισμό κ.τ.λ

Τις πρώτες 48 ώρες προσέχουμε να μη βρέξουμε τα μάτια και επίσης αποφεύγουμε την σάουνα, το κολύμπι και γενικά τον ατμό.

Όταν τοποθετηθούν τα extension παραμενουν για περισσότερο από δύο μήνες και για να παραμείνει καλό το αποτέλεσμα είναι απαραίτητο να τις φροντίσετε χωρίς να τρίβετε τα μάτια σας και να τις χτενίζεται 2 με 3 φορές την ημέρα με απαλές κινήσεις , κάνετε ντεμακιγιάζ με προϊόντα που είναι oil free και αποφεύγεται γενικά κρέμες και προϊόντα που περιέχουν λάδι κοντά στην περιοχή των ματιών.

Μη ξεχάσετε για την συντήρηση όπου βέβαια το τελικό χρονικό διάστημα εξαρτάται από τον φυσικό κύκλο αναγέννησης των βλεφαρίδων σας. 

Οι φυσικές τρίχες φυτρώνουν σε 3-4 βδομάδες, πέφτουν μαζί με τα extension και λόγω της 3d τοποθέτησης η απώλεια δε θα είναι αισθητή για κάποιο χρονικό διάστημα. 

Αλλά μόλις διαπιστώσετε ότι οι βλεφαρίδες σας έχουν αραιώσει πρέπει να πάτε για συντήρηση το ιδανικό διάστημα που προτείνεται είναι κάθε 2 βδομάδες περίπου. 

Ο χρόνος τοποθέτησης είναι πολύ λιγότερος από την αρχική διαδικασία και διαρκεί περίπου 1 ώρα.

Μπορούν να αφαιρεθούν σε λίγα λεπτά με ένα ειδικό υγρό όποτε εσείς το θελήσετε και φυσικά οι δικές σας βλεφαρίδες παραμένουν σε άριστη κατάσταση. 

Οι βλεφαρίδες εξτενσιον μπορεί να χαλάσουν τις φυσικές ΜΟΝΟ εάν δεν τις φροντίζεις σωστά....και εάν η δουλειά έγινε ερασιτεχνικά. Είναι σημαντικό να επιλέξετε τον σωστό expert Eyelashes designer!!!!
Ο Λευτέρης μας προτείνει μερικά μυστικά για να κρατήσει περισσότερο οι εξτενσιον βλεφαρίδες σου:

- Να κοιμάσαι ανάσκελα.
-Να προτιμάς να τις καθαρίζεις με προϊόντα oil free.
-Μη τα πιάνεις συνέχεια.
-Απέφυγε όσο μπορείς την μάσκαρα.
-χτένισέ τα συχνά.

Αν θέλεις να έχεις κάθε μέρα όλη μέρα βλεφαρίδες on fleek, οι εξτενσιον είναι για σένα!!!!





Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: