Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

0ΑΕΚ - Τραμπζονσπόρ 1-3

Βαριά ήττα υπέστη η Ενωση που πλέον απέχει ελάχιστα από τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League
Ενα... φάντασμα της ΑΕΚ παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Ως εκ τούτου, η συντριβή από την τουρκική Τραμπζονσπόρ με 1-3 ήρθε ως φυσικό επακόλουθο της τραγικής εικόνας που έδειξε η «Ενωση» στον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ του Europa League.

Η εικόνα της ΑΕΚ ήταν άκρως προβληματική, με ανύπαρκτη αμυντική λειτουργία και χωρίς να υπάρχει κάποιο σχέδιο όσον αφορά το επιθετικό της κομμάτι. Η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο ήταν ασύνδετη και γενικώς εκτός τόπου και χρόνου, και πλέον χρειάζεται ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό θαύμα την επόμενη Πέμπτη (29/8) στην Τραπεζούντα προκειμένου να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί στους ομίλους του Europa League.

Ο Καρντόσο αποφάσισε να ξεκινήσει το ματς με εκπλήξεις στην ενδεκάδα, αφήνοντας στον πάγκο τούς Κρίστιτσιτς και Ζεράλδες, τους οποίους έχει δείξει ότι θεωρεί κομβικά κομμάτια του παζλ που έχει στο μυαλό του για το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει η ομάδα του. Ομως φαίνεται πως η κακή τους εικόνα στα τελευταία φιλικά και επίσημα ματς τον υποχρέωσε να τους αφήσει εκτός αρχικού σχήματος.





Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: