Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Παρέμεινε στη Super League μέσω των μπαραζ ο ΟΦΗ, νίκησε 3-2 τον Πλατανιά μετά από ένα ματς-θρίλερ

Συγκλονιστικό φινάλε είχε ο δεύτερος αγώνας μπαράζ ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πλατανιά στο «Θ. Βαρδινογιάννης», όπου οι Ηρακλειώτες επικράτησαν με 3-2., εξασφαλίζοντας την παραμονή τους στη Super League.
Οι Ηρακλειώτες προηγήθηκαν μόλις στο 11ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νέιρα σε μία φάση που οι άνθρωποι του Πλατανιά διαμαρτυρήθηκαν δίκαια, καθώς δεν υπήρξε καμία παράβαση.

Οι Χανιώτες έφτασαν στην ισοφάριση με τέρμα του Τσαμούρη στο 42ο λεπτό, ωστόσο στο 69' ο Γιακουμάκης σκόραρε με κοντινή προβολή έκανε το 2-1 για τους Ηρακλειώτες.

Εντούτοις στη συνέχεια ο σκορερ του ΟΦΗ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για το γεγονός ότι στους πανηγυρισμούς του έβγαλε τη φανέλα του, με αποτέλεσμα η ομάδα του να μείνει με 10 παίκτες.

Πάντως οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν λίγο αργότερα, καθώς αποβλήθηκε για τον Πλατανιά ο Μπιανκόνι για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο του.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παπανικολάου ισοφάρισε σε 2-2 για τον Πλατανιά, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα ο Ναμπί έκανε το 3-2 και έστειλε την ομάδα του στη Super League.

ΟΦΗ-Πλατανιάς 3-2

Γκολ: 11' πεν. Νέιρα (ΟΦΗ), 42' Τσαμούρης (Πλατανιάς), 69' Γιακουμάκης (ΟΦΗ), 90+2' Παπανικολάου (Πλατανιάς), 90+5' Ναμπί (ΟΦΗ)

Κίτρινες: Ποζατζίδης (Πλατανιάς), Μπιανκόνι (Πλατανιάς), Γιακουμάκης (ΟΦΗ), Ουές (Πλατανιάς), Νάστος (ΟΦΗ), Βαζ (OΦΗ)

Κόκκινες: Γιακουμάκης (ΟΦΗ), Μπιανκόνι (Πλατανιάς)

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Παπάζογλου, Νάστος, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Σακόρ (58' Ναμπί), Βαζ, Νέιρα, Φερέιρα (58' Ντίνας), Σασί (46' Γιακουμάκης)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκολζ, Ουές, Ρουσσάκης (78' Παπουτσογιαννόπουλος), Κόρτσαμ, Τσαμούρης, Ποζατζίδης, Μποσέτι, Καραγκούνης, Νίλι, Παπανικολάου, Μπιανκόνι.



ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: