Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Μπαράζ: Ολα μηδέν στη μάχη της Κρήτης, όλα ανοιχτά για Πλατανιά - ΟΦΗ

Το μπαράζ που θα καθορίσει το 14ο εισιτήριο της Superleague τη σεζόν 2019-20 έληξε ισόπαλο 0-0
Η... μάχη της Κρήτης με φόντο τη Superleague δεν ανέδειξε νικητή. 

Ο Πλατανιάς και ο ΟΦΗ άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς καθώς η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στα Περιβόλια στο μπαράζ του 13ου της Superleague με τον δεύτερο της Football League έμεινε στο 0-0. Ως εκ τούτου, το 14ο εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία της επόμενης σεζόν θα σφραγιστεί στη ρεβάνς της Τετάρτης 22 Μαΐου (19.00) στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος και με πιο επιθετική τάση στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς (άλλωστε διαθέτει και μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ) αλλά και ο Πλατανιάς έδειξε ικανός να καταφέρει τον μεγάλο στόχο της επιστροφής στη Superleague.

Η πρώτη σημαντική στιγμή καταγράφηκε στο 29' όταν ο Φερέιρα έπειτα από ατομική προσπάθεια σούταρε αλλά ο Γκοτ απέκρουσε. Ο Πλατανιάς απάντησε στο 31' με τον Νίλι, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Σωτηρίου. Και ξανά ΟΦΗ στο 33' με τον Νέιρα και πάλι ο εξαιρετικός Γκοτ απέκρουσε.

Στο 70' καταγράφηκε η σημαντικότερη φάση για τον Πλατανιά, όπου σε πολιορκία διαρκείας το σουτ του Καραγκούνη κατέληξε στο δοκάρι, αφού προηγουμένως απομάκρυνε ο Σωτηρίου. Ο ΟΦΗ αντέδρασε στο 76' με πλασέ του Παπάζογλου, Ομως ο Σαάντο απομάκρυνε πάνω στη γραμμή προτού η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Ο ΟΦΗ άγγιξε το γκολ που θα του έδινε ξεκάθαρο προβάδισμα παραμονής στη Superleague στο 84' αλλά η κεφαλιά του Παπάζογλου τράνταξε το δεξί δοκάρι του Γκοτ.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ποζατζίδης (86' Παπουτσογιαννόπουλος), Τσαμούρης (92' Πουρτζίδης), Μποσέτι, Παπανικολάου, Λουκίνας (65' Β. Καραγκούνης), Μπιανκόνι, Κόρτσμαν, Σαάντο, Νίλι.

ΟΦΗ: (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Παπάζογλου, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπράουν, Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί (75' Νάστος), Φερέιρα (57' Γιακουμάκης), Βαζ (75' Ντίνας), Σασί.





ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: