Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Έκαναν τη νύχτα-μέρα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι μία ανάσα από την κατάκτηση του πρώτου του πρωταθλήματος μετά το 1985 και οι οπαδοί του έκαναν πρόβα φιέστας δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα κατά μήκος της παραλιακής. Δείτε PHOTOS + VIDEOS.
Η χρονιά αυτή είναι ξεχωριστή για τον ΠΑΟΚ καθώς θέλει ένα μόνο βήμα (μία ισοπαλία με τον Λεβαδειακό) για να κατακτήσει μαθηματικά το πρώτο του πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια και το γεγονός αυτό έχει τρελάνει τους οπαδούς του.



Δεν περίμεναν μάλιστα την Κυριακή και το ματς της 29ης αγωνιστικής για να δείξουν τον ενθουσιασμό τους αλλά φρόντισαν να δημιουργήσουν μία τρελή ατμόσφαιρα από το βράδυ του Σαββάτου, ανάβοντας εκατοντάδες καπνογόνα κατά μήκος της παραλιακής και μπροστά από το σύμβολο της πόλης της Θεσσαλονίκης, τον Λευκό Πύργο.




Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου είχαν μάλιστα την ευκαιρία να τραβήξουν videos με το φαντασμαγορικό σκηνικό που στήθηκε στην Θεσσαλονίκη από τη στιγμή που η αποστολή έχει καταλύσει στο "Μακεδονία Παλάς", με τα videos αυτά να έχουν κατακλύσει τα social media.








ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: