Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Προκριματικά Euro: Πεντάστερη Κύπρος, τρομεροί Ολλανδοί και Βέλγοι

Με νίκες άρχισαν τις επίσημες υποχρεώσεις τους Κύπρος, Ολλανδία, Βέλγιο, Πολωνία και Κροατία
Η μάχη για τα προκριματικά του Euro 2020 άρχισε και η Κύπρος μπήκε δυναμικά στη διαδικασία έστω κι αν απέναντί της βρήκε τον αδύναμο Αγιο Μαρίνο.

Η κυπριακή ομάδα επικράτησε 5-0 στην πρεμιέρα του 9ου ομίλου χάρη στα γκολ του Σωτηρίου (19' πέν., 23' πέν), του Κουσουλού (26'), του Εφραίμ (31') και του Λαΐφη (56'). Για τον ίδιο όμιλο πάντως καταγράφηκε και η πρώτη μεγάλη έκπληξη καθώς το Καζακστάν νίκησε κατά κράτος τη Σκωτία με 3-0.

Στο ντέρμπι μεταξύ των δύο μεγάλων φαβορί του γκρουπ, το Βέλγιο ήταν για άλλη μια φορά εξαιρετικό και επικράτησε 3-1 της Ρωσίας με δύο γκολ του Αζάρ κι ένα του Τίλεμανς, ενώ οι Ρώσοι είχαν ισοφαρίσει (1-1) με τον Τσερίσεφ.

Για τον 3ο όμιλο η Ολλανδία επιβεβαίωσε ότι έχει επανέλθει σε υψηλό επίπεδο. Οι «οράνιε» σάρωσαν με 4-0 τη Λευκορωσία με γκολ των Ντεπάι (2), Βαϊνάλντουμ και Φαν Ντάικ, ενώ για το ίδιο γκρουπ σημαντική νίκη πέτυχε και η Β. Ιρλανδία επί της Εσθονίας με 2-0.

Για τον 5ο όμιλο η φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κροατία, δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν, που προηγήθηκε στο σκορ (0-1). Ωστόσο οι Κροάτες χάρη σε τέρματα του Μπάρισιτς στο 44' και του Κράμαριτς στο 79' γλίτωσαν το κάζο. Αντιθέτως, άνετα επικράτησε η Σλοβακία της Ουγγαρίας με 2-0.

Για τον 7ο όμιλο η Πολωνία πέτυχε σπουδαία νίκη (1-0) στην έδρα της Αυστρία με γκολ του φορμαρισμένου Πιάτεκ, ενώ η Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας νίκησε 3-1 τη Λετονία. Ισραήλ και Σλοβενία έμειναν στο 1-1.

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας των προκριματικών
3ος ΟΜΙΛΟΣ

Β. Ιρλανδία - Εσθονία 2-0

Ολλανδία - Λευκορωσία 4-0

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Κροατία - Αζερμπαϊτζάν 2-1

Σλοβακία - Ουγγαρία 2-0

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Αυστρία - Πολωνία 0-1

Δημοκρατία της Β. Μακεδονίας - Λετονία 3-1

Ισραήλ - Σλοβενία 1-1

9ος ΟΜΙΛΟΣ

Κύπρος - Αγιος Μαρίνος 5-0

Βέλγιο - Ρωσία 3-1

Καζακστάν - Σκωτία 3-0






ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: