Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Διακοπές στη Χαλκιδική και σοκολατάκια κάνναβης για τους φετινούς υποψήφιους των Oscar

Τα τελευταία 17 χρόνια, οι 25 υποψήφιοι για βραβείο Όσκαρ στις κατηγορίες των ερμηνειών και της σκηνοθεσίας λαμβάνουν μία σακούλα με πολυτελή δώρα χορηγών, από την εταιρεία μάρκετινγκ Distinctive Assets.
Αυτές οι «δωροσακούλες» έχουν γίνει θεσμός και θέμα συζήτησης κάθε χρόνο, αν και δεν σχετίζονται επίσημα με την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών που οργανώνει τα βραβεία.

Μάλιστα το 2016 η Ακαδημία μήνυσε την Distinctive Assets και έκτοτε η λέξη Oscar δεν περιλαμβάνεται στη σακούλα, που πλέον αποκαλείται Everyone Wins Gift Bag.

Η αξία των δώρων τα τελευταία χρόνια είναι εξαψήφια, και φέτος εκτιμάται κοντά στα 150.000 δολάρια. Οι σακούλες παραδίδονται στους υποψήφιους την εβδομάδα πριν από την τελετή απονομής, και ειδικά φέτος περιέχουν ένα προϊόν που θα τους βοηθήσει να χαλαρώσουν και να μειώσουν το άγχος τους τη μεγάλη βραδιά: σοκολατάκια με κάνναβη.

Σύμφωνα με το CNBC, τα γλυκίσματα της εταιρείας Coda Signature περιέχουν 10 mg τετραϋδροκανναβινόλης (THC), το οποίο είναι ακριβώς το μέρος του φυτού κάνναβη που δημιουργεί το αίσθημα «ευφορίας». Για όσους δεν έχουν συνηθίσει στην κατανάλωση προϊόντων με THC, η εταιρεία στην ιστοσελίδα της συνιστά να αρχίσουν με 1 έως 5 mg – δηλαδή… μια μπουκιά από το σοκολατάκι.


Εκείνοι που προτιμούν να μην τρώνε την κάνναβη αλλά να την… απλώνουν στο πρόσωπό τους, στη σακούλα θα βρουν ενυδατική κρέμα και λάδι προσώπου της εταιρείας High Beauty, τα οποία περιλαμβάνουν εκχύλισμα από τα φύλλα και τους σπόρους της κάνναβης, αλλά όχι THC.


Καλά όλα αυτά, αλλά… σαν τη Χαλκιδική δεν έχει. Γι’ αυτό και φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που στη «δωροσακούλα» οι υποψήφιοι θα βρουν πακέτο διακοπών μιας εβδομάδας στο Avaton Luxury Villas Resort, κοντά στη Νέα Ρόδα και την παραλία Κομίτσα – όπου η διαμονή για μία βραδιά τον Ιούλιο κοστίζει από 688 ευρώ. Όσοι από τους άνδρες μάλιστα έχουν κερδίσει το Όσκαρ, θα μπορούν να πεταχτούν δίπλα, στο Άγιο Όρος, να ανάψουν ένα κερί…


Άλλες επιλογές διακοπών περιλαμβάνουν μία εβδομάδα στο Golden Door Spa της Καλιφόρνια (αξίας περίπου 10.000 δολαρίων) και μία κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο, που ξεκινάει από τα 6.000 δολάρια.






ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: