Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Αυτά είναι τα 3+1 μυστικά που οι αεροπορικές εταιρείες σας κρύβουν

Οι αεροπορικές εταιρίες έχουν κάποια μυστικά ή καλύτερα λεπτομέρειες για τα αεροπλάνα και την λειτουργία των εταιριών που ελάχιστοι γνωρίζουν. Δείτε 3+1 από αυτά, κάποια πιο σημαντικά και άλλα απλά ενδιαφέροντα, γύρω από την πτήσεις που οι περισσότεροι επιβάτες αγνοούν.
Οι τουαλέτες δεν είναι ακριβώς κλειδωμένες!
Οι πόρτες ασφαλείας στο μπάνιο των αεροσκαφών, μπορεί να ανοίξει από την εξωτερική μεριά ακόμα και εάν είναι κλειδωμένες, για λόγους ασφαλείας.

Οι μάσκες οξυγόνου δεν επαρκούν για πολύ ώρα
Αναρωτηθήκατε ποτέ τι συμβαίνει όταν τραβάτε τη μάσκα σας; Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχουν γεννήτριες οξυγόνου που βρίσκονται πάνω από κάθε κάθισμα. Αυτές βοηθάνε στην τροφοδότηση με οξυγόνο, για όση διάρκεια μέσα στην καμπίνα δεν υπάρχει αρκετός αέρας. Ωστόσο αυτές οι γεννήτριες δεν είναι απεριόριστες.

Επαρκούν περίπου 15-20 λεπτά για κάθε επιβάτη. Αυτό συμβαίνει μέχρι το αεροπλάνο να «κατέβει» στα 8.000 με 5.000 πόδια.

Τα μέρη του αεροπλάνου δεν είναι τόσο καθαρά όσο νομίζετε!
Πολλά μέρη του αεροπλάνου, όπως τα τραπεζάκια και οι επιφάνειες, δεν είναι τόσο καθαρά όσο νομίζετε! Αν και οι εταιρείες προσπαθούν να τα κρατάνε όλα πάντα καθαρά, κάτι τέτοιο όμως στον λίγο χρόνο που έχουν στο αεροδρόμιο δεν είναι εφικτό!

Τα αεροπορικά εισιτήρια δεν έχουν καθορισμένη τιμή
Ίσως νομίζουμε ότι είναι αρκετά γνωστό όμως υπάρχουν ακόμα και σήμερα αρκετός κόσμος που δεν το γνωρίζει. Οι τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια δεν είναι καθορισμένες και εξαρτώνται από τη ζήτηση που έχει κάθε δρομολόγιο και ανάλογα την εποχή.

Μπορεί το ίδιο δρομολόγιο σήμερα να κοστίζει 30€ και αύριο να πάει στα 140€ επειδή το αεροπλάνο αρχίζει και γεμίζει. Έτσι, μόλις δείτε μια καλή τιμή μην την αφήσετε ανεκμετάλλευτη!




ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: