Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Ποιες γυναίκες τραβούν τους άντρες;

Τελικά η ιστορία μας έχει δείξει ότι το αποκαλυπτικό μίνι ή ένα βαθύ ντεκολτέ τραβούν σαν μαγνήτης τους άντρες. Είναι όμως ικανά αυτά όπου ενισχύουν την ερωτική έλξη να τους κρατήσουν και να τους οδηγήσουν σε σχέση. Οι επιστήμονες δίνουν τις απαντήσεις στο αιώνιο ερώτημα που βασανίζει πολλές γυναίκες!
1. Λίγο μακιγιάζ
Αν έχεις ακούσει τον αγαπημένο σου να λέει πως είσαι πιο όμορφη όταν δεν φοράς πολύ μακιγιάζ να τον ακούς γιατί σύμφωνα με την Quarterly Journal of Experimental Psychology τελικά η φυσική ομορφιά είναι αυτή που θέλουν οι άντρες. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε οι άνδρες φάνηκαν να θεωρούν πιο ελκυστικές εκείνες οι οποίες είχαν λιγότερο ή καθόλου μακιγιάζ συγκριτικά με τις υπόλοιπες.

2. Οι σωστές αναλογίες
Το 90-60-90 έχει σταματήσει να υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια. Η αναλογία της μέσης με τους γοφούς λοιπόν προκύπτει όταν διαιρεθεί ο πρώτος αριθμός με τον δεύτερο. Και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ερωτική έλξη αλλά τη γονιμότητα της γυναίκας. Ιδανική αναλογία πάντως σύμφωνα με τα δεδομένα είναι η 0,7

3. Τα κόκκινα
Έχουμε ξαναπεί ότι το κόκκινο εξιτάρει τους άντρες και το επιβεβαιώνει και η επιστήμη. Είναι πάρα πολύ ισχυρή η επίδραση του κόκκινου ακόμα και αν είναι ένα απλό tshirt χωρίς να χρειαστεί καν να είναι αποκαλυπτικό. Προσοχή όμως!Σας έχουμε αναφέρει ότι δεν ισχύει το ίδιο για το κόκκινο κραγιόν

4. Η ευγένεια
Τι και αν θέλουμε πάντα το «κακό παιδί»; Οι άντρες ζητούν ακριβώς το αντίθετο. Με καθοριστικό παράγοντα την υποστήριξη της γυναίκας στις επιθυμίες του άντρα κερδίζεις πόντους όχι μόνο στην ερωτική έλξη αλλά και στην επιθυμία!






ads
Adbox 

ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: