Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Ξέρουμε τι κάνεις όταν είσαι μόνη στο σπίτι!

Ο χρόνος που περνάς μόνη σου με τον εαυτός σου, είναι η πιο σπουδαία και χαλαρή στιγμή της ημέρας, γιατί απλά είσαι ο εαυτός σου, ό, τι κι αν σημαίνει αυτό. Γιατί μπορείς να κάνεις ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι και γιατί έχεις την ησυχία σου. Κάτι τέτοιες στιγμές που μένουμε μόνες στο σπίτι, συνειδητοποιούμε τελικά πως έχουμε δύο εαυτούς.
Εκείνον που παρουσιάζουμε στον έξω κόσμο, τον καθωσπρέπει και προσεγμένο εαυτό μας κι εκείνον που αφήνουμε ελεύθερο να βγει από μέσα μας, όταν δεν μας βλέπει κανείς. Γι’ αυτόν τον δεύτερο, κρυφό και μόνο για εμάς ευατό μας, θα μιλήσουμε παρακάτω.

Πώς συμπεριφερόμαστε και τι κάνουμε οι περισσότερες μέσα στο σπίτι μας;

1. Κυκλοφορούμε στο σπίτι γυμνές, ή μόνο με τα εσώρουχα. Γιατί θέλουμε να νιώθουμε άνετες και γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοράς παραπάνω ρούχα αν δε σε βλέπει κανείς. Μόνο, κλείσε τις κουρτίνες για να μη σε παίρνουν μάτι οι γείτονες! Ίσως αυτό να είναι και το αγαπημένο μας! Γιατί, όπως και να το κάνουμε, είναι άλλη η αίσθηση να κυκλοφορείς χωρίς ρούχα. Αυτή η συνήθεια, εκτός από βολική, σε κάνει να αγαπάς και περισσότερο το σώμα σου και να νιώθεις καλύτερα και πιο άνετα με τις ατέλειες και τα περιττά κιλά που ενδεχομένως έχεις.

2. Βάζουμε τέρμα μουσική. Εντάξει, όχι τέρμα, γιατί σεβόμαστε και τους γείτονες, αλλά πολύ δυνατά. Το ότι τραγουδάμε πάνω από τον καλλιτέχνη και κάνουμε και χορευτικές φιγούρες, είναι κάτι που εννοείται ότι συμβαίνει.

3. Κοιμόμαστε όποτε θέλουμε, όπου θέλουμε, χωρίς να μας ενοχλήσει κανείς. Εκτός αν κάποιος καλέσει στο σταθερό ή το κινητό τηλέφωνο. Ποτέ άλλοτε δεν απολαμβάνεις αυτόν τον υπέροχο υπνάκο στον καναπέ, ενω παίζει η τηλεόραση, όταν υπάρχουν κι άλλα άτομα στο σπίτι.

4. Δεν κάνουμε απολύτως τίποτα. Απλά χαζεύουμε το ταβάνι, τους τοίχους και παρατηρούμε το σπίτι, ή παίζουμε με τα μαλλιά μας μέσα στην απόλυτη, απολαυστική ησυχία.

5. Κατασκοπεύουμε το προφίλ των πρώην μας και όχι μόνο. Κάνεις τρελό ψαχτήρι όταν είσαι μόνη σου, παραδέξου το! Πόση ώρα κοιτάς το wall του πρώην σου στο facebook και κάνεις κλικ πάνω στις κοπέλες που είναι ταγκαρισμένες στις φωτογραφίες του; Το κάνουμε όλες, μη νιώθεις άσχημα! Κάτι τέτοιες στιγμές, μέχρι και ο Sherlock θα μας ζήλευε.

6. Κάνουμε full περιποίηση. Ασχολούμαστε με τα νύχια, το πρόσωπο και τα μαλλιά μας. Εννοείται ότι αν ξεκινήσουμε το beaute, μπορεί να μας πάρει και ώρες να το ολοκληρώσουμε. Ποια γυναίκα δεν θέλει να αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της, χωρίς να την ενοχλήσει κανείς; Όσες μένετε μόνες σας, είστε τυχερές που έχετε αυτή την πολυτέλεια.

7. Βλέπουμε ό,τι θέλουμε στην τηλεόραση. Θέλουμε να δούμε παιδικά χωρίς λόγο; Θα δούμε παιδικά! Θέλουμε να ξεκινήσουμε για εκατοστή φορά το Sex ‘n the City; Απλά θα το κάνουμε χωρίς να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν και χωρίς κανείς να μας γκρινιάξει για τις επιλογές μας. Προσοχή με τα θρίλερ μόνο, γιατί είναι λίγο scary όταν είσαι μόνη σου στο σπίτι και δεν θα σου αρέσει και πολύ αν δεν μπορέσεις να κοιμηθείς το βράδυ. Εκτός αν καλέσεις κάποιον να σου κάνει παρεά...

8. Δοκιμάζεις την αγαπημένη σου χορευτική φιγούρα. Κάτι που δεν θα έκανες ποτέ μπροστά σε κόσμο γιατί ντρέπεσαι απίστευτα.

9. Μαγειρεύεις το φαγητό που αρέσει μόνο σε σένα και σιχαίνονται οι φίλοι και το αγόρι σου. Αφού δεν μπορείς να το απολαύσεις με παρέα, θα το ευχαριστηθείς μόνη σου. Ή μήπως θα προτιμήσεις να γουρουνιάσεις απίστευτα, γιατί απλά δεν είσαι και στα καλύτερά σου σήμερα; Θα φας ένα οικογενειακό παγωτό μόνη σου, πατατάκια ή ένα κουτί σοκολατάκια και θα πιεις και μια coca-cola λίτρου. Και από αύριο δίαιτα...

10. Καλείς τους φίλους σου στο σπίτι, ό,τι ώρα θες. Ή το αγόρι σου. Ή αυτόν με τον οποίο βγαίνεις τέλοσπάντων. Βαριέσαι να βγεις έξω για καφέ; Ευκαιρία να τα πείτε στο σαλονάκι σου ή το μπαλκόνι σου. Ή στην κρεβατοκάμαρά σου, αν έρθει εκείνος...

11. Αφήνεις την πόρτα του μπάνιου ανοιχτή χωρίς να σου φωνάξει κανείς.

12. Μιλάς μόνη σου και το ξέρεις. Ή πιάνεις κουβέντα με το κατοικίδιό σου.

Σκέψου να υπήρχε μια κρυφή κάμερα μέσα στο σπίτι και να μπορούσε κάποιος να παρακολουθήσει ένα 24ωρο από τη ζωή σου. Θα γελούσε, θα τρόμαζε ή θα έχανε πάσα ιδέα;





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: