Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Βόμβα στον Ντογιάκο : Σε δύο τρομοκρατικές οργανώσεις στρέφεται η Αστυνομία

Ο εκρηκτικός μηχανισμός έξω από το σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου ήταν μία ενέργεια υψηλού ρίσκου, που χρειάζεται καλή οργάνωση καθώς υπάρχει αστυνομικός φρουρός.
Γι’ αυτό εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε η μέθοδος με τη μοτοσικλέτα, προκειμένου ο δράστης να μην κινήσει υποψίες.

Βόμβα στον Ντογιάκο : Σε δύο τρομοκρατικές οργανώσεις στρέφεται η Αστυνομία

Ο εκρηκτικός μηχανισμός έξω από το σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου ήταν μία ενέργεια υψηλού ρίσκου, που χρειάζεται καλή οργάνωση καθώς υπάρχει αστυνομικός φρουρός. Γι’ αυτό εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε η μέθοδος με τη μοτοσικλέτα, προκειμένου ο δράστης να μην κινήσει υποψίες
Βόμβα στον Ντογιάκο : Σε δύο τρομοκρατικές οργανώσεις στρέφεται η Αστυνομία | in.gr
in.gr
13 Νοεμβρίου 2018, 12:54
Facebook Share Twitter Share Email Share
«Πυρήνες της Φωτιάς» ή «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών δείχνει η συνδεσμολογία και η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε στην περίπτωση της βόμβας η οποίας βρέθηκε έξω από το σπίτι του αντιεισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η αντιτρομοκρατική που ανέλαβε την υπόθεση ερευνά στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας τον εκρηκτικό μηχανισμό, μήπως βρεθεί κάποιο αποτύπωμα ή από λάθος DNA του δράστη. Αν και είναι εύκολο και για οποιονδήποτε να τοποθετήσει μια βόμβα σε κατσαρόλα, εκτιμάται από τα πρώτα στοιχεία ότι η υπόθεση προσομοιάζει σε παλαιότερες των «Πυρήνων». Ωστόσο, κανείς δεν θα απέκλειε να πρόκειται για επίθεση που σχεδίασε και εκτέλεσε η «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» η οποία έχει κάνει στο παρελθόν μεγάλα χτυπήματα.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός έξω από το σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου ήταν μία ενέργεια υψηλού ρίσκου, που χρειάζεται καλή οργάνωση καθώς υπάρχει αστυνομικός φρουρός. Γι’ αυτό εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε η μέθοδος με τη μοτοσικλέτα, προκειμένου ο δράστης να μην κινήσει υποψίες. Δηλαδή οι άγνωστοι πάρκαραν το μηχανάκι στην άκρη του δρόμου, αφού είχαν βάλει στην μπαγκαζιέρα τη βόμβα. Κάποιος λάθος στη συνδεσμολογία δεν επέτρεψε την έκρηξη ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο χρόνος που δόθηκε από το τηλεφώνημα ήταν μικρός και δεν θα μπορούσε η Αστυνομία να εκκενώσει την περιοχή.

Ομως, η όλη υπόθεση δείχνει ότι έχουμε να κάνουμε με μια καλά δομημένη ομάδα του αντάρτικου πόλεως που κάνει την εμφάνισή του έπειτα από κάποιο καιρό σχετικής ηρεμίας.

Δεν θα πρέπει φυσικά να ξεχάσουμε την βόμβα που έβαλαν παραμονές Χριστουγέννων του 2017 τέσσερις τρομοκράτες στο Εφετείο της Αθήνας.



Adbox Πηγή
ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: