Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Τα πόδια είναι ο καθρέφτης της γυναίκας

Ο άντρας που ξέρει απο γυναίκες θα κοιτάξει μια γυναίκα πρώτα απο τα πόδια και μετά θα ανεβαίνει προς τα πάνω.
Απο τα ορίτζιναλ μέρη δηλαδή και όχι απο τα τυχόν πλαστικά. 

Απο τα δάχτυλα των ποδιών, απο τους αστραγάλους, απο τις γάμπες απο κεί τα καταλαβαίνεις όλα για την γυναίκα. 

Ενα καλό περιποιημένο πόδι, μέσα σε ένα ωραίο παπούτσι σε φτιάχνει πάει και τελείωσε. 

Ο λόγος που σε φτιάχνει, ο πιο συνηθισμένος, απλά να σκεφτείς, ότι αυτά τα ωραία πόδια θα είναι στον ώμο σου ή θα τα κρατάς απο τους αστραγάλους κατά την επίσκεψή σου στον ναό της γυναίκας. Το αιδοίο.

 Ωραία δάχτυλα, ωραίοι αστραγάλοι, ωραίες γάμπες στον ώμο, σκέτη απόλαυση. Μαγεία. 

 Αυτά που κατά καιρούς έχει πεί ο αποδυτηριάκιας έρχεται και τα τεκμηριώνει και μια έρευνα απο το πανεπιστήμιο της Μπολώνια στην οποία μετείχαν 150.000 άνθρωποι, από όλα τα μέρη του σώματος εκείνο που προκαλεί τη μεγαλύτερη σεξουαλική έλξη και διέγερση είναι τα άκρα και τα δάχτυλα των ποδιών σε ποσοστό που αγγίζει το 47%. 

Η ίδια έρευνα έδειξε πως όταν πρόκειται για αντικείμενα που έχουν σχέση με το σώμα, τα παπούτσια, οι μπότες, οι κάλτσες κι οποιοδήποτε άλλο είδος υπόδησης κατατάσσονται πρώτα στη λίστα των φετίχ με ποσοστό 64%. 

Απο την ίδια έρευνα προέκυψε ότι, ένα ποσοστό που αγγίζει το 12% διεγείρεται με τα εσώρουχα, ένα 9% με τα παλτά ή κάθε είδους πανωφόρια, και ένα 5% με τα σωματικά υγρά ή κάποιους συγκεκριμένους σωματότυπους.


Ωστόσο μόλις 7% των ερωτηθέντων ερεθίζονται σεξουαλικά από τα μαλλιά του συντρόφου, 5% από τους μυς του σώματος και 4% από τα γεννητικά όργανα και κάποιες παρεμβάσεις στο σώμα, όπως τατουάζ κ.λπ.

Τέλος, ένα 3% δήλωσε ότι ανάβει ερωτικά με τον αφαλό ή το στήθος και μόλις το 2% με το στόμα, τα χείλη, τα δόντια ή τους γλουτούς.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: