Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Πέντε τρόποι για να γίνετε εκατομμυριούχοι

Με το να κόψετε τον καφέ απ’ έξω, δεν θα γίνεται εκατομμυριούχοι –εάν δεν βγάζετε αρκετά χρήματα, δεν έχει νόημα να αποταμιεύεται, αναφέρει σε δημοσίευμά του το CNBC.
Εάν θέλει κανείς να γίνει πλούσιος, δεν έχει παρά να εστιάσει στο πώς θα βγάλει χρήματα. «Αυξήστε αρκετά το εισόδημά σας για αν είστε σε θέση να κάνετε μια ουσιαστική επένδυση», σημειώνει το ίδιο άρθρο.

1. Επένδυσε σε εσένα

Οι επιτυχημένοι επενδύουν χρόνο, ενέργεια και χρήματα στον εαυτό τους –για να γίνουν καλύτεροι. «Ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσεις τους άλλους είναι να μην είσαι αυτός που χρειάζεται βοήθεια», λέει ένα ρητό.

2. Βρες τη σωστή δουλειά

Οι πλούσιοι είχαν την τύχη –ή την εξυπνάδα- να βρεθούν στη σωστή επιχείρηση τη σωστή στιγμή, όταν δηλαδή αυτή αναπτύσσεται.
Πολλοί ψάχνουν για δουλειά αλλά λίγοι είναι αυτοί που εστιάζουν πραγματικά εκεί που πρέπει. Όλες οι εταιρείες ζουν από τα έσοδα που κάνουν, οπότε, είναι πιο συμφέρον να αμείβεται κανείς με ποσοστά παρά με μισθό.

3. Κάνε άψογα αυτό που κάνεις

Μην συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από το τέλειο. Για να ξεχωρίσει σε αυτό που κάνεις, πρέπει να ξεχωρίζεις από τον μέσο όρο, αφού η επιβράβευση δίνεται μόνο στους εξαιρετικούς. Μόνο όσοι ζουν και αναπνέουν για τη δουλειά τους, και έχουν ψύχωση με αυτή, γίνονται πραγματικά καλοί.

4. «Ανακατέψου» με πολλά

Μία πηγή εισοδήματος δεν αρκεί για να γίνει κανείς πλούσιος. Μόνο εάν συνδυαστούν διάφορες πηγές και δημιουργηθούν συνέργειες… γεμίζει ο τραπεζικός λογαριασμός. Θέλει, όμως, προσοχή γιατί εάν αναλάβετε άσχετα μεταξύ τους πράγματα, δεν θα έχετε τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

5. Μόλις φτάσεις τα 100.000 ευρώ, επένδυσέ τα

Ο πρώτος στόχος είναι να αποταμιεύσεις 100.000 ευρώ ώστε να είσαι σε θέση να κάνεις μια πραγματικά αξιόλογη επένδυση. Και μόνο η συγκέντρωση 100.000 ευρώ αποδεικνύει ότι μπορείς να… βγάλεις λεφτά.

Μόλις γίνει η πρώτη αποταμίευση, αρχίζει να χτίζεται ο πλούτος.





ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: