Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Mαύρo μανικιούρ για πολλές εμφανίσεις!


Το μαύρο στα νύχια δεν είναι πλέον μόνο για το κακό κορίτσι που είναι στη μόδα, αλλά έχει αναγνωρισθεί ως έκφραση στιλ και κομψότητας.

Κατά βάθος σε όλες μας αρέσει το μαύρο βερνίκι, απλά μπορεί να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το υποστηρίξετε! 

Ίσως να πιστεύετε (ακόμη!) ότι είναι μόνο για τα κορίτσια με ροκ στιλ, αλλά κάνετε λάθος! Με τον σωστό τρόπο μπορείτε να κάνετε το τέλειο μαύρο μανικιούρ και να είναι κομψό, αριστοκρατικό ή παιχνιδιάρικο!

Στην αρχαία Κίνα, το χρώμα στα νύχια συμβόλιζε την κοινωνική θέση των ανθρώπων! Έτσι, οι χαμηλές τάξεις περιορίζονταν σε παστέλ ή λευκές αποχρώσεις, ενώ οι βαθιές κόκκινες και το μαύρο ήταν αποκλειστικά για τα μέλη των αυτοκρατορικών οικογενειών και της κινεζικής ελίτ.

Στα κατοπινά χρόνια και σίγουρα επί ευρωπαϊκού εδάφους, το μαύρο είχε αποκλειστεί επειδή συνδέθηκε με θρησκευτικές δοξασίες και τις… μάγισσες.

Αυτή η άποψη άλλαξε στη δεκαετία του ’70, με την επιρροή του ροκ και μάλιστα από δύο… άνδρες ροκ σταρ! Τον Ντέιβιντ Μπάουι και τον Φρέντι Μέρκιουρι που έφεραν το μαύρο στα νύχια στην πρώτη γραμμή της μόδας, παίρνοντας έτσι μία τελείως διαφορετική και εν πολλοίς ανατρεπτική σημασία!

Στη δεκαετία του ’90 τα μαύρα νύχια έγιναν η έκφραση του γότθικ κινήματος και του εξτράβαγκαντ στιλ, αλλά σήμερα δεν αποτελούν «προνόμιο» των εκπροσώπων του πανκ, του γότθικ ή του ροκ.

Το μαύρο στα νύχια δεν είναι πλέον μόνο για το κακό κορίτσι που είναι στη μόδα, αλλά έχει αναγνωρισθεί ως έκφραση στιλ και κομψότητας. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι η Chanel έχει κυκλοφορήσει μία ολόκληρη συλλογή από μαύρες αποχρώσεις!

Ιδέες για μαύρα νύχια
Κάνετε ombré που ξεκινάει από το μαύρο χρώμα και τελειώνει σε ένα απαλό μπεζ. Εκτός από εντυπωσιακό έχει και ένα πιο κλασικό ύφος λόγω του μπεζ χρώματος.

Κάντε συνδυασμούς με λευκό, για γεωμετρικά ή «σχέδια ζέβρας» στα νύχια. Μπορεί να είναι μίνιμαλ ή πιο εντυπωσιακό.

Αν θέλετε να βάλετε πιο ήπια το μαύρο στα χέρια σας, ο πιο εύκολος τρόπος είναι να κάνετε ένα σύγχρονο γαλλικό μανικιούρ. Αντί για λευκή άκρη, κάντε την μαύρη.

Για ένα πιο glamorous look μπορείτε να προσθέσετε γκλίτερ. Η επιλογή αν θα είναι σε όλα τα νύχια ή σε κάποια ή αν θα είναι σε κάποιο σημείο του νυχιού ή σε ολόκληρο είναι δική σας. Βρείτε το στιλ σας!

Μία υπέροχη ιδέα, πολύ μοντέρνα αλλά και πολύ κομψή, είναι να περάσετε δύο υφές του μαύρου. Γυαλιστερό με ματ που δίνουν ένα είδος γαλλικού μανικιούρ αλλά total black!

Συνδυάστε το μαύρο με ροζ για μία πιο ανάλαφρη άποψη ή και παιχνιδιάρικη ανάλογα με τα σχέδια που θα επιλέξετε.

Κλασικός συνδυασμός που δεν περνά απαρατήρητος: κόκκινο και μαύρο σε χίλιες μύριες παραλλαγές!

Για βραδινή εμφάνιση, στολίστε τα μαύρα νύχια σας με στρας σε διάφορα χρώματα, με γυαλιστερά μαύρα στρας πάνω σε μαύρο ματ βερνίκι ή πάλι λευκές περλίτσες.

Αν θέλετε κάτι πιο girly, χρησιμοποιήστε το μαύρο ως βάση και από πάνω δημιουργήστε μικρά λουλουδάκια σε όποιες αποχρώσεις σας αρέσουν! Οι μικρές μαργαρίτες δημιουργούν μία ενδιαφέρουσα αντίθεση!

Χωρίς αμφιβολία, ο συνδυασμός με μεταλλικό χρυσό ή μεταλλικό ασημί είναι μία υπέροχη «συμφωνία» κυρίως όμως για το βράδυ!
Από τη Μαρία Καλοπούλου




ads
Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: