Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Η τρίτη εμφάνιση του ΠΑΟΚ

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε και επίσημα την τρίτη της εμφάνιση για τη σεζόν 2018-19, η οποία είναι πορτοκαλί, με το χρώμα να παραπέμπει στη θύρα 4 των ‘80s και ‘90s.
Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Άσπρο, μαύρο. Όλα ή τίποτα. Χρώματα και φιλοσοφία γίνονται ένα στην ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση του ΠΑΟΚ. Η αναζήτηση για ένα τρίτο χρώμα που θα μπορεί να συνοδεύσει τα κλασικά του Δικεφάλου, σταματάει στο πορτοκαλί που έκανε την εμφάνισή του στις κερκίδες της Τούμπας πριν πολλά χρόνια.

Πορτοκαλί είναι και η τρίτη εμφάνιση του ΠΑΟΚ που συνδέει τη νοσταλγία του παρελθόντος με την προσμονή του μέλλοντος. Το PAOK FC Official Store καθώς και το store.paokfc.gr σας δίνουν τη δυνατότητα να προμηθευτείτε και να προσθέσετε στη συλλογή σας την ιδιαίτερη αυτή εμφάνιση από σήμερα Τρίτη 13 Νοεμβρίου.

Η φανέλα έχει δημιουργηθεί από την Macron με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας MPerformanceSystem, για την μέγιστη προστασία από τον ιδρώτα και θα φέρει πάνω της το λογότυπο γνησιότητας τόσο του ΠΑΟΚ όσο και αυτό της ιταλικής εταιρείας αθλητικής ένδυσης».




ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: