Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Τηγανητές μπανάνες με κανέλα και μοσχοκάρυδο

Γρήγορη συνταγή, ιδανική για απογευματινό σνακ.
Υλικά

2 μπανάνες ελαφρώς παραγινωμένες

2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

1/4 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο (προαιρετικό)

Εκτέλεση

Κόψτε τις μπανάνες σε φέτες.

Σε ένα μικρό μπολ, συνδυάστε τη ζάχαρη, την κανέλα και το μοσχοκάρυδο (αν θέλετε). Αφήστε στην άκρη.

Ρίξτε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Θερμάνετε σε μέτρια φωτιά.

Προσθέστε τις φέτες μπανάνας και πασπαλίστε το 1/2 του μείγματος κανέλας.

Μαγειρέψτε για περίπου 2-3 λεπτά.

Ανακατέψτε τις φέτες, πασπαλίστε με το υπόλοιπο μείγμα κανέλας.

Μαγειρέψτε για 2-3 λεπτά, έως ότου οι μπανάνες είναι μαλακές και έχουν ζεσταθεί.





Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: