Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Πώς θα κάνετε το καλύτερο τηλεφωνικό σεξ

Το σεξ έχει πολλά και διαφορετικά είδη. Είναι παθιασμένο, είναι μετά από καυγά, είναι βαρετό και είναι και αυτό από απόσταση. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το σεξ από απόσταση, το τηλέφωνο θα γίνει ο καλύτερός σας σύμμαχος. Πώς όμως θα πετύχετε το καλύτερο τηλεφωνικό σεξ;
Μη φοβάστε να μιλήσετε. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να απελευθερώσετε την ερωτική σας φαντασία και να τα μοιραστείτε όλα δυνατά. 

Οι λέξεις από μόνες τους είναι πολύ ισχυρές. Και αν διστάζετε επειδή δεν το έχετε ξανακάνει ή η σχέση σας είναι σε αρχικό στάδιο, σκεφτείτε ότι στο τηλέφωνο δεν χρειάζεται να αντικρίζετε τον άλλον.

Μάθετε ποιες λέξεις ανάβουν το σύντροφο σας και χρησιμοποιήστε τις. Στο τηλεφωνικό σεξ οι λέξεις παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο, γι αυτό καλό είναι να αποφεύγετε τις εκφράσεις που φέρνουν σε άβολη θέση το σύντροφό σας.

Μην κάνετε μόνο μια απλή συζήτηση. Για να γίνει πιο ενδιαφέρον το τηλεφωνικό σεξ δεν πρέπει να περιοριστείτε σε μια ξερή συζήτηση, αλλά να δημιουργήσετε ένα σενάριο.

Μην κάθεστε ακίνητες. Κάντε το τηλεφωνικό σεξ όσο πιο αληθινό γίνεται. Καθώς περιγράφετε τι κάνετε ο ένας στον άλλον, φανταστείτε το στο μυαλό σας και όπου είναι δυνατό κάντε το και πράξη. Όταν για παράδειγμα μιλάτε για φιλιά, αισθανθείτε ότι τον φιλάτε και αρχίστε να χαϊδεύετε τον εαυτό σας.

Φορέστε κάτι σέξι. Βρείτε κάτι που σας κάνει να νιώθετε σέξι και φορέστε το. Μπορεί να μην σας βλέπει ο σύντροφος σας, όμως αν βάλετε σέξι εσώρουχα μπορεί να αλλάξει το πώς αισθάνεστε και αυτό μεταφέρεται και στη φωνή σας.

Μη ντρέπεστε να κάνετε θόρυβο. Η αίσθηση που παίζει σημαντικό ρόλο στο τηλεφωνικό σεξ είναι η ακοή και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Αναπνεύστε βαριά, αναστενάξτε και φυσικά χαλαρώστε για να το απολαύσετε.

Έχετε υπόψη ότι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος για τον τρόπο που κάνετε τηλεφωνικό σεξ. Ο γενικός κανόνας είναι να μιλάτε και να είστε χαλαρές, όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Άλλωστε το κάθε ζευγάρι έχει τους δικούς του κώδικες επικοινωνίας και ο καθένας ανάβει με διαφορετικούς τρόπους. Η καλύτερη τακτική για να μάθετε πώς να τον ανάβετε είναι να παρακολουθήσετε πώς μιλάει εκείνος σε εσάς. Και αν τελικά οι λέξεις που χρησιμοποιεί δεν σας ταιριάζουν, τότε χρησιμοποιήστε αυτές που είναι οι αγαπημένες σας.




ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: