Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Flower beauty από την Drew Barrymore

Πάνε ήδη επτά χρόνια από τότε που η διάσημη ηθοποιός ίδρυσε τη δική της εταιρεία καλλυντικών, τη Flower Beauty, η οποία πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε ένα καλλυντικό που ακροβατεί μεταξύ skincare και μακιγιάζ.
Ούτε η ίδια η Drew μπορεί να κατατάξει κάπου τη συγκεκριμένη σύνθεση: «Ανήκει στο skincare ή στο make up;» αναρωτιέται και η ίδια. Ο λόγος για το Supernova Celestial Skin Elixir που είναι εν μέρει ορός, εν μέρει highlighter, εν μέρει primer. Η συσκευασία του θυμίζει καλλυντικό περιποίησης, η υφή του δεν είναι λιπαρή, και ευωδιάζει άρωμα βοτάνων

Αποτελείται από συστατικά που αγαπάνε το δέρμα, όπως εκχύλισμα τζοτζόμπα και μελιτζάνας –ένα συστατικό που δε συναντάμε σε καλλυντικό- , έλαιο λεβάντας και άλλα 3 αντιοξειδωτικά έλαια που θρέφουν και δυναμώνουν την επιδερμίδα. Ταυτόχρονα περιέχει μικρο-σωματίδια πέρλας για άμεσο εφέ λάμψης.

Η Drew εξηγεί ότι το Supernova Celestial Skin Elixir χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως, είτε μετά τον καθαρισμό είτε πάνω από το μακιγιάζ. «Μου αρέσει το λαμπερό αποτέλεσμα που δίνει στο καθαρό δέρμα» σχολιάζει η Drew, που είναι λάτρης της περιποίησης αλλά και του μότο «αργά και σταθερά» όσον αφορά την πορεία της εταιρείας της.

Οσο για το νέο καλλυντικό της, «το έχω πάντα στην τσάντα μου, γιατί θέλω ανά πάσα στιγμή το πρόσωπό μου να εκπέμπει λάμψη υγείας. Νιώθω γυμνή χωρίς αυτό» δηλώνει η σταρ.

Το νέο λανσάρισμα της Flower Beauty ίσως σημαίνει τη νέα εποχή στο beauty, όπου τα όρια μεταξύ skincare και make up δεν είναι διακριτά.





Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: