Πραγματοποιώντας μία εμφάνιση πολύ κατώτερη των προσδοκιών, η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου ηττήθηκε -με κατεβασμένα τα χέρια- τη Δευτέρα με 2-0 σκορ από τη Φινλανδία στο Τάμπερε, για την 4η αγωνιστική της League C του Nations League.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε τους αντιπάλους τους να μοιάζουν με... Εθνική Βραζιλίας και δεχόμενο δύο γκολ, στην αρχή και το τέλος του β' ημιχρόνου, θα επιστρέψει στη βάση του με άδεια τα χέρια, κι έτσι η πρώτη θέση στον όμιλο μοιάζει πλέον με… όνειρο.
Μετά από αδράνεια της άμυνάς μας ο Σόιρι στο 46ο λεπτό πλάσαρε τον Μπάρκα και έγραψε το 1-0, ενώ στο 89' ο Λουντ κατάφερε να ξεφύγει από την επίβλεψη των Μπακάκη και Τζιόλη και πάσαρε στον Καμαρά, που δεν είχε πρόβλημα να διαμορφώσει το τελικό σκορ.
Γκολ: 46' Σόιρι (Φινλανδία), 89' Καμαρά (Φινλανδία)
Κίτρινες: Μανωλάς (Ελλάδα)
Κόκκινες:
Δοκάρια: 80' Λουντ (Φινλανδία)
Φινλανδία: Χραντέτσκι, Αραχούρι, Τόιβιο, Καμαρά, Λουντ, Πούκι (12' λ.τ. Σκραμπ), Σόιρι, Σπαρβ, Ουρόνεν, Τουομίνεν και Ραιτάλα.
Ελλάδα: Μπάρκας, Παπασταθόπουλος (46' Τζαβέλας), Μανωλάς, Μπακάκης, Τσιμίκας, Τζιόλης, Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας (55' Χριστοδουλόπουλος), Πέλκας (73' Κουλούρης), Μήτρογλου
0 σχόλια: