Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-0


Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, που διεξήχθη την Κυριακή στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 σκορ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Oι Θεσσαλονικείς είχαν στο αποψινό παιχνίδι σε μεγάλη βραδιά τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος σκόραρε αρχικά στο 29ο λεπτό και εν συνεχεία στο 59’, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην επικράτηση της ομάδας του.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι «κιτρινόμαυροι» στάθηκαν εξαιρετικά άτυχοι στο ντέρμπι με των «δικεφάλων», καθώς σημάδεψαν δύο φορές το δοκάρι του Πασχαλάκη: στο 20’ με τον Λιβάγια και στο 62’ με τον Μπακασέτα.

Mε αυτό το «τρίποντο» οι Θεσσαλονικείς έκαναν το «4 στα 4» στο πρωτάθλημα κι έφτασαν τους 10 βαθμούς (σ.σ.: κουβαλούν τιμωρία δύο πόντων από την περασμένη σεζόν), προσπερνώντας έτσι την ΑΕΚ που παρέμεινε στους εννέα βαθμούς.

Μετα το πρώτο δεκαπεντάλεπτο, διάστημα στο οποίο οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο άρχισαν να δημιουργούνται οι πρώτες καλές φάσεις στο παιχνίδι.

Πρώτος απείλησε ο ΠΑΟΚ στο 16ο λεπτό με την κεφαλιά του Βαρέλα, ο οποίος ανάγκασε σε μεγάλη επέμβάση τον Μπάρκα. Τέσσερα λεπτά αργότερα η ΑΕΚ απάντησε, καθώς είχε δοκάρι σε σουτ του Λιβάγια από τα πλάγια.

Στο 29ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο ντέρμπι. Πιο συγκεκριμένα, μετά από τραγικό λάθος του Λαμπρόπουλου ο Πρίγιοβιτς πήρε την μπάλα και με δυνατό δεξί πλασέ μέσα από την περιοχή, νίκησε τον γκολκίπερ της «Ένωσης», κάνοντας το 1-0.

Στο 40ο λεπτό η ΑΕΚ έφτασε μία ανάσα από το 1-1 με την κεφαλιά του του Πόνσε, ωστόσο ο Πασχαλάκης απέκρουσε την μπάλα εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Πάντως ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Πρίγιοβιτς χτύπησε και πάλι και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 2-0: ο Σέρβος στράικερ μετά από σέντρα του Μάτος έπιασε ένα σουτ με το δεξί και έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Μπάρκα.

Η Ένωση στο 62ο λεπτό στάθηκε και πάλι άτυχη, καθώς είχε και δεύτερο δοκάρι αυτή τη φορά σε σουτ του Μπακασέτα.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0

Γκολ: 29', 59' Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες: 22' Μαουρίσιο (ΠΑΟΚ), 33' Mάνταλος (ΑΕΚ)

Κόκκινες:

Δοκάρια: 20' Λιβάγια (ΑΕΚ), 62' Μπακασέτας (ΑΕΚ)

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Πασχαλάκης - Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια - Κάνιας, Μαουρίσιο - Λημνιός (75' Ζαμπά), Πέλκας (81' Eλ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, (89' Βέρνμπλουμ) Πρίγιοβιτς

ΑΕΚ (4-2-3-1): Μπάρκας - Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Λόπες - Σιμόες, Γαλανόπουλος (64' Κλωναρίδης), Μπακασέτας, Λιβάγια, Μάνταλος - Πόνσε (70' Γκάλο)






Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: