Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 3-2

Η Λίβερπουλ υποδέχθηκε τη ζάπλουτη Παρί στο «Άνφιλντ» στην πρεμιέρα των ομίλων και παρά το θρίλερ στο φινάλε, τής θύμισε με μια εμφατική εμφάνιση και buzzer beater στο 92' (3-2) ότι η φανέλα της ζυγίζει περισσότερους... τόνους!
Το περίφημο «This is Anfield» έδειχνε πως για ένα βράδυ θα έδινε τη θέση του στο αντίστοιχο σύνθημα της Παρί Σεν Ζερμέν, το «Ici, c'est Paris» παραφρασμένο ώστε να ταιριάζει στις... απαιτήσεις της περίστασης: «Ici, c'est Anfield». 

Αυτή η βραδιά, η πρεμιέρα της Λίβερπουλ και της Παρί στο νέο Champions League ήταν όσο εντυπωσιακή θα περίμενε κανείς βάσει των ονομάτων που πάτησαν τον αγωνιστικό χώρο της ιστορικής έδρας των «reds».

Το «Kop» ήταν καυτό, η Λίβερπουλ κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα 2-0 και επί της ουσίας να ελέγχει το ματς σε όλο το 90λεπτο όμως και η Παρί ήταν... Παρί. Μια ομάδα με σπουδαίο προπονητή και ακόμη πιο σπουδαίους σούπερσταρ στον αγωνιστικό χώρο. Οι πρωταθλητές Γαλλίας κατάφεραν να το ισοφαρίσουν σε 2-2 και να απειλούν μέχρι και με «διπλό»... πρόκρισης, ωστόσο ο Ρομπέρτο Φιρμίνο την... είδε αλλιώς και αφού μπήκε σαν αλλαγή στο 72' λόγω του προβλήματος που είχε στο μάτι, βρήκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων τον δρόμο προς τα δίχτυα με μια κίνηση σήμα-κατατεθέν, η οποία σφράγισε το «τρίποντο» για το τελικό 3-2 της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Οτιδήποτε άλλο βάσει εικόνας του αγώνα θα ήταν μάλλον μια ποδοσφαιρική αδικία, ωστόσο έστω και με τον τρόπο αυτό, οι «κόκκινοι» μπήκαν με το «δεξί» στο νέο Champions League μετά τον περσινό τελικό και δείχνουν ότι φέτος δεν τους σταματά τίποτα και πουθενά. Το γεγονός ότι στην πρεμιέρα... καλωσόρισαν τον Νεϊμάρ, τον Εμπαπέ τον Καβάνι και την υπερταλαντούχα παρέα τους φωνάζοντάς τους «Bienvenus à Anfield» απλά δίνει λίγη μεγαλύτερη αίγλη!



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: