Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Πως γλυτώνεις απ'τη γκρινια της

Η γυναικεία γκρίνια κινείται σαν το χταπόδι, εξαπλώνεται παντού σαν επιδημία και εκτοξεύεται προς κάθε αποδέκτη.Αν δεν είσαι έτοιμος να χωρίσεις μαζί της, αλλά δεν αντέχεις άλλο να την ακούς να γκρινιάζει, υπάρχουν και μερικά απλά, ανέξοδα και εύκολα τρικ που θα φρενάρουν το ενοχλητικό μπλαμπλα.
Όπως για παράδειγμα καν’ της κομπλιμέντα. Και μετά πάλι κομπλιμέντα.

Και μετά λίγα κομπλιμέντα ακόμη. Ακόμη και αν νομίζεις πως τώρα δεν είναι μια σωστή στιγμή για να της πεις πόσο όμορφη είναι, ΠΑΝΤΑ είναι η σωστή στιγμή για να της πεις πόσο όμορφη είναι. Την ώρα που πάει να ξεκινήσει η γκρίνια, πέτα της ένα «καλά, σου πάνε τόσο πολύ τα μαλλιά σου έτσι/ πω πω έχεις ομορφύνει με το μαύρισμα/ καινούργιο φόρεμα; δείχνεις πολύ αδύνατη με αυτό» και παρατήρησέ τη από μπετόν αρμέ να γίνεται βιτάμσοφτ.

Επιπλέον πολύ καλό κόλπο είναι να αλλάξεις το περιβάλλον που συνηθίζει να σου γκρινιάζει; Στο τηλέφωνο; Πες της ότι θες πολύ να την ακούσεις, αλλά καλύτερα να τα πείτε από κοντά για καφέ (πάντα ντρεπόμαστε να κάνουμε σκηνές στις καφετέριες). Το βράδυ στο σπίτι; Πες της πως θες να πάρεις λίγο αέρα και πρότεινέ της να πάτε καλύτερα μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Οι περισσότερες γυναίκες μπαίνουν σε συγκεκριμένες στιγμές και συγκεκριμένους χώρους σε μίζερο, γκρινιάρικο mood, οπότε αυτό θα την αποσυντονίσει πλήρως.

Μια ζεστή και μεγάλη αγκαλιά είναι ένα από τα καλύτερα όπλα ενός άντρα απέναντι στη γκρίνια. Είναι τόσο απλό και όμως τόσο αποτελεσματικό. Την ώρα που γκρινιάζει, πήγαινε κοντά της, χάιδεψε τη, αγκάλιασε τη και πες της γλυκά «συνέχισε, σε ακούω». Αμέσως θα ρίξει τον τόνο της φωνής της, θα μουρμουρίσει μερικά παράπονα ακόμα και μετά θα υποχωρήσει. Δεν ξέρετε πόσο αδύναμες και ήρεμες αισθάνονται μέσα στην αγκαλιά μας.

Πολύ καλή λύση είναι επίσης να αποφύγεις την κατάσταση που θα έρθει. Όχι την ώρα του καυγά, τότε είναι αργά. Πριν. Τη μέρα που θα σε έχει προετοιμάσει με το γνωστό απειλητικό «θέλω να μιλήσουμε», ειδικά εκείνη τη μέρα, θα πρέπει να καθίσεις μέχρι αργά στη δουλειά. Ή θα πρέπει να επισκεφθείς τον φίλο σου τον Πέτρο που έσπασε το πόδι του. Ή να δεις τη μαμά σου που δεν αισθάνεται πολύ καλά. Πες της ψέματα ότι παίζει η ομάδα σου. Δεν θα το ξέρει. Βρες μια πειστική δικαιολογία και μην εμφανιστείς. Είναι πολύ πιθανό την επόμενη μέρα να της έχουν περάσει τα νεύρα.

Τέλος η καλύτερη από όλες τις λύσεις ίσως είναι το σεξ. Ακόμη και αν σου φαίνεται εκτός τόπου και χρόνου, την ώρα που ανεβάζει στροφές, κόλλησέ τη στον τοίχο, βάλε το χέρι σου κάτω από τη φούστα της και συνόδεψέ το με κάτι σχετικό όπως «πάμε στο κρεβάτι να μου φωνάξεις;». Αν η γκόμενα σε γουστάρει, θα προτιμήσει να κάνετε σεξ παρά να συνεχίζει να σου γαβγίζει.




ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: