Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Έρχεται το "Manifest" η νέα σειρά μυστηρίου του NBC

Η σειρά είναι εμπνευσμένη από την πτήση 370 της Malaysia Airlines.
Στο San Diego Comic-Con, μάθαμε για μια νέα σειρά μυστηρίου, το "Manifest", από τον δημιουργό της Jeff Rake και τους πρωταγωνιστές της, Melissa Roxburgh και Josh Dallas.

Η σειρά θα προβάλλεται από το NBC και θα βαδίζει στα βήματα του "Lost". Δηλαδή, θα υπάρχει ένα διαρκές μυστήριο γύρω από τα γεγονότα της, κάτι που έκανε και το πιλοτικό επεισόδιο που προβλήθηκε στο SDCC. Άφησε πάρα πολλά αναπάντητα ερωτήματα.


Εμπνευσμένη από το μυστήριο της πτήσης 370 της Malaysia Airlines, το "Manifest" εξερευνά την πιθανότητα να επανεμφανιστεί μια χαμένη πτήση και οι επιβάτες της. 

Στο show, όταν η πτήση 828 της Montego Air, μια ταραχώδης πτήση ρουτίνας, προσγειώνεται ομαλά, οι επιβάτες και το πλήρωμα ανακουφίζονται. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτών των λίγων ωρών, ο κόσμος είχε προχωρήσει πέντε χρόνια και οι φίλοι, οι οικογένειες και οι συνάδελφοί τους, αφού πενθούσαν την απώλειά τους, είχαν εγκαταλείψει την ελπίδα και συνέχισαν τις ζωές τους. 

Τώρα, αντιμέτωποι με το αδύνατο, δίνετε σε όλους μια δεύτερη ευκαιρία.

 Αλλά καθώς οι νέες πραγματικότητες γίνονται σαφείς, ξεδιπλώνεται ένα βαθύτερο μυστήριο και μερικοί από τους επιβάτες συνειδητοποιούν σύντομα ότι μπορεί να προορίζονται για κάτι μεγαλύτερο από όσο πίστευαν ποτέ.


Ο Rake δήλωσε ότι ξέρει ακριβώς το πως θα προχωρήσει την ιστορία και ότι δεν θα κάνει τίποτα στα τυφλά. "Έχω έναν συγκεκριμένο και σοβαρό χάρτη πορείας", είπε. "Ως ένα show μυστηρίου, οι αγοραστές πρέπει να ξέρουν που πηγαίνεις. Πρέπει να ξέρουν ότι έχεις ένα τέλος. Πρόσθεσε ότι, δεν ξέρω τα πάντα αλλά ξέρω πολλά."


Οι Dallas και Roxburgh, οι οποίοι υποδύονται αδέρφια που ήταν σε αυτήν την μυστηριώδη πτήση, θα αποφεύγουν τα spoilers όπως και οι fans – τους οποίους ο Dallas αποκαλεί ως "Manifesters".

Το "Manifest" έχει γραφτεί από τον Jeff Rake και θα είναι σε σκηνοθεσία του David Frankel. Μαζί με τους Melissa Roxburgh και Josh Dallas, πρωταγωνιστούν και οι Athena Karkanis, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina and Parveen Kaur.






Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: