Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Έκρηξη κερδοσκοπίας στη βενζίνη! Με το που έφτασαν οι τουρίστες άγγιξε και τα 2 ευρώ!

Χωρίς να υπάρχει καμία διεθνής κρίση οι τιμές των καυσίμων ιδιαίτερα στα νησιά παίρνουν την ανηφόρα με κάποιους να θέλουν να εκμεταλλευθούν στο έπακρο την αύξηση της κίνησης.
Σύμφωνα με τα ΝΕΑ, την ώρα που η μέση πανελλαδική τιμή τον τελευταίο ενάμισι μήνα έχει πέσει κατά ένα λεπτό, σε τουριστικές περιοχές αλλά και στις εθνικές οδούς, έχουν άλλη άποψη.

Την 1η Ιουνίου η μέση τιμή πανελλαδικά της αμόλυβδης ήταν 1,654, ενώ στις 15 ιουλίου ήταν στο 1,645. Το ίδιο διάστημα διεθνώς οι τιμές του πετρελαίου έπεφταν…

Στην Σάμο την 1η Ιουνίου η τιμή της αμόλυβδης ήταν στα 1,787 ευρώ το λίτρο. Στις 15 Ιουλίου ήταν στο 1,816! Στην Χίο, ανέβηκε επίσης ένα λεπτό το λίτρο, ενώ μόνο προς τα πάνω κινείται η τιμή της αμόλυβδης στα νησιά του Ιονίου.

Στην Σίκινο είναι στα 2,045 ευρώ το λίτρο και στους Φούρνους Ικαρίας, στα 2,035! «Φωτιά» όμως, πήρε η τιμή της βενζίνης και στις εθνικές οδούς. Οι δικαιολογίες είναι το υψηλό μεταφορικό κόστος (σ.σ. το οποίο δεν είναι διαφορετικό από άλλες χρονικές περιόδους) αλλά και οι υψηλές μισθώσεις στους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους. Αυτά όμως υπάρχουν και τον χειμώνα… Κάποιοι λένε ότι ορισμένοι πρατηριούχοι επιδιώκουν να βγάλουν τα σπασμένα του χειμώνα σε δυο μήνες. Και ίσως να μην έχουν άδικο…




Adbox Πηγή
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: