Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Τα 5 ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα αυτό το καλοκαίρι

Μπορεί να είναι η πιο χαλαρή εποχή του χρόνου, αλλά μερικοί ίσως να μην περάσουν όσο όμορφα υπολόγιζαν
Το καλοκαίρι υποτίθεται πως είναι η ωραιότερη εποχή του χρόνου. 

Πηγαίνουμε διακοπές, χαλαρώνουμε, κοιμόμαστε μέχρι αργά και δεν έχουμε τίποτα στο μυαλό μας. 

Ερωτευόμαστε και χορεύουμε μέχρι τελικής πτώσεως. 

Αυτός είναι και ο λόγος που όταν μας πιάνει αυτή η καλοκαιρινή θλίψη, δε μας αφήνει με τίποτα. 

Όλοι είναι χαρούμενοι και εμείς όχι, άρα αισθανόμαστε τόσο απομακρυσμένοι από τα πάντα. 

Το καλοκαίρι, λοιπόν, μπορεί να γίνει δύσκολο και ατέλειωτο – με την κακή έννοια - και μερικά ζώδια ίσως περάσουν λίγο χειρότερα από τα άλλα.

Ποια είναι αυτά;
Κριός

Με τον Άρη να κυριαρχεί στο ζώδιό σας από τις 26 Ιουνίου μέχρι τις 27 Αυγούστου, θα γίνετε πιο ανταγωνιστικοί και επιθετικοί. Θα δυσκολευτείτε, όμως, να εκτονώσετε τις ορμές σας, καθώς θα αισθανθείτε ότι όλα γύρω σας κινούνται με απελπιστικά αργούς ρυθμούς. Αντί, λοιπόν, να κρατάτε μέσα σας όποια συναισθήματα σας απασχολούν, μπορείτε να βρείτε άλλες διεξόδους. Τη γυμναστική, για παράδειμα!

Δίδυμος

Ίσως να νιώσετε πιο νευρικοί και αγχωμένοι από το συνηθισμένο. Δε θα είστε τόσο συνεπείς, θα αργείτε στα ραντεβού και θα αισθάνεστε ότι αποτυγχάνετε σε όλα. Ο καλύτερος τρόπος να το διαχειριστείτε όλο αυτό, είναι οργανώνοντας ένα πρόγραμμα και ακολουθώντας το κατά γράμμα. Και μην ξεχνάτε: Να σκέφτεστε πριν μιλήσετε και πριν κάνετε οτιδήποτε.

Παρθένος

Θα έχετε τόση ενέργεια, αλλά ταυτόχρονα άγχος, με αποτέλεσμα πολλές φορές να γίνεστε βιαστικοί και απρόσεκτοι. Όταν δεν παίρνουμε το χρόνο μας, είναι πολύ εύκολο να κάνουμε λάθη και να αισθανθούμε ότι δημιουργείται ένα χάος εξαιτίας μας. Οπότε, φροντίστε να χαλαρώσετε και να ελέγχετε διπλά οτιδήποτε ολοκληρώνετε – είτε αφορά επαγγελματικό project είτε εργασία – πριν το παραδώσετε.

Σκορπιός

Το περιβάλλον σας μπορεί να φαντάζει αποπνικτικό και να θέλετε να δημιουργήσετε ένα αόρατο τείχος για να προστατευθείτε. Το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας μπορεί να μοιάζει δύσκολο, αλλά όσο περνάτε χρόνο με ανθρώπους που σας ακούν και κάνοντας διαφορετικές δραστηριότητες από το συνηθισμένο, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι όλα θα πάνε καλά.

Αιγόκερως

Αυτό το καλοκαίρι θα βιώσετε ορισμένες αλλαγές που θα σας αναγκάσουν να φερθείτε πιο ώριμα, υπεύθυνα και παραγωγικά. Εσείς θα θέλετε να χαλαρώσετε, αλλά οι συνθήκες δε θα σας το επιτρέψουν. Θα είστε, όμως, δημιουργικοί, οπότε μπορείτε να δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων!






ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: