Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Από τα χείλη φαίνεται ο εύκολος γυναικείος οργασμός

Επιστημονική μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine, παρουσιάζει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σχέση ανάμεσα στο σχήμα των γυναικείων χειλιών και τον οργασμό.
Σύμφωνα με τα ευρήματα των ειδικών από το Πανεπιστήμιο UWS της Σκωτίας, όσο πιο έντονη είναι η καμπυλότητα του άνω χείλους της γυναίκας, τόσο πιο εύκολα επιτυγχάνεται ο οργασμός!

Είναι η πρώτη φορά που ειδικοί ασχολούνται με τέτοιου είδους συσχέτιση, καθώς μέχρι σήμερα αναζητήσουν βιολογικούς και ορμονικούς παράγοντες, ανατομικά στοιχεία του κόλπου και του αιδοίου κ.ά.

Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν μετά από την έρευνά τους, είναι ότι όταν στο κέντρο του άνω χείλους υπάρχει μια μικρή «λακουβίτσα» που ονομάζεται φύμα, τότε η γυναίκα έρχεται εύκολα σε οργασμό.

Από τις 258 γυναίκες που συμμετείχαν στη μελέτη, όσες είχαν έντονη καμπυλότητα στο άνω χείλος, ήταν 12 φορές πιο πιθανό να έχουν συντομότερα οργασμό, αλλά και να τον απολαμβάνουν σε σχέση με αυτές που δεν την είχαν. Η συντριπτική πλειοψηφία δηλαδή ποσοστό 95% των γυναικών με έντονα σχηματισμένο φύμα, δήλωσαν ότι καταφέρνουν να φτάσουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ για τις γυναίκες με πιο ίσιο άνω χείλος, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν μόλις 60%.

Μπορεί η συσχέτιση να μοιάζει παράξενη, όμως οι ερευνητές εξηγούν πως οι προγεννητικές επιδράσεις που καθοδηγούν την ανάπτυξη του άνω χείλους, διαδραματίζουν και ρόλο στη νευρολογική ανάπτυξη των γυναικείων γεννητικών οργάνων.


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: