Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

«Κανονικό το γκολ του ΠΑΟΚ»

Επιβαρυντική για τον Γιώργο Ποντίκη και τον Κώστα Ποντίκη είναι η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας Μιχάλη Καλαθενού, για όλα όσα έγιναν στο φινάλε του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα.
Ο Μιχάλης Καλαθενός, με την έκθεση που απέστειλε προς τα αρμόδια όργανα της ΚΕΔ από τις αρχές της εβδομάδας, στέλνει στο Πειθαρχικό τόσο τον διεθνή ρέφερι, όσο και τον δεύτερο βοηθό, που πρωταγωνίστησαν στη φάση του γκολ που σημείωσε ο ΠΑΟΚ στο 90ο λεπτό με τον Φερνάντο Βαρέλα.

Σύμφωνα με τον πρώην διαιτητή και νυν παρατηρητή το γκολ που σημείωσε ο Βαρέλα είναι κανονικό και κακώς ακυρώθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος σύμφωνα με την έκθεση είχε μια πολύ καλή διαιτησία μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα.

Όμως, στη συνέχεια όπως αναφέρεται στην έκθεση έκανε πολλά λάθη, αρχικά με το να δείξει σέντρα, άρα έχοντας κατακυρώσει το γκολ, ενώ στη συνέχεια κι αφού οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια δεν βγήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο, ως όφειλε να κάνει για να καταλογίσει το γκολ υπέρ του ΠΑΟΚ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο «φύλλο αγώνα».

Αντίθετα ο Κομίνης επέλεξε να μείνει στα αποδυτήρια και ποτέ δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να μετρήσει το γκολ υπέρ του ΠΑΟΚ.

Ευθύνη και λανθασμένο χειρισμό στη φάση του γκολ επιρρίπτει και στον βοηθό Ποντίκη, ο οποίος κατευθύνθηκε προς την σέντρα και εν συνεχεία άλλαξε την απόφασή του.



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: