Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Γιατί ο γάμος σκοτώνει τη σεξουαλική ζωή

Τι συμβαίνει και τα παντρεμένα ζευγάρια δεν έχουν όρεξη για σεξ;
Λίγο η ρουτίνα της καθημερινότητας, η έλλειψη επικοινωνίας και οι υποχρεώσεις που όλο κα αυξάνονται έχουν σαν αποέλεσμα τα παντρεμένα ζευγάρια να καταλήγουν να ξαπλώνουν το βράδυ στο κρεβάτι και να μη μιλάνε. 

Και το χειρότερο; Παίρνουν αγκαλιά το μαξιλάρι και γυρίζουν πλευρό. Και αυτό γίνεται συνήθεια και το σεξ μειώνεται όλο και περισσότερο. Μας έρχεται λοιπόν αυθόρμητα στο μυαλό η ερώτηση: «Ο γάμος σκοτώνει το σεξ;».

Η αλήθεια είναι πως όλη η ενέργεια του ζευγαριού ξοδεύεται στα παιδιά και στις ανάγκες του σπιτιού. Βάσει των αλλαγών αυτών το ζευγάρι καλείται να προσδιορίσει το σεξ που κάνει, το οποίο είναι υπερφορτωμένο με μία καθημερινότητα, με πολλαπλές συνήθειες που το καθηλώνουν σε ένα συνηθισμένο πλέον, χωρίς καθόλου φαντασία. Μετά από όλες αυτές τις ανακατατάξεις στον έγγαμο βίο, τόσο η γυναίκα όσο και ο άντρας βιώνουν την επανάληψη της σεξουαλικής επαφής που αντί να τους φέρει πιο κοντά τους απομακρύνει όλο και περισσότερο. Το ζευγάρι κάθεται πλέον στον καναπέ του σπιτιού με αποτέλεσμα να χάνει την όρεξη για σεξ. Και τελικά καταλήγει στο γνωστό σε όλους επετειακό σεξ.

Το θέμα όμως είναι ότι και οι δυο επιθυμούν να νιώσουν ξανά τη σπίθα του έρωτα, αλλά δεν κάνουν τίποτα για να αλλάξουν την κατάσταση. Γιατί η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις αλλάζουν όταν αλλάζουν οι άνθρωποι. Μήπως λοιπόν πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί ξεκινήσατε να κυκλοφορείτε μέσα στο σπίτι με τις παλιές φόρμες σας και χάσατε τη σεξουαλικότητά σας; Που φυσικά είναι λογικό να αναζητάτε την άνεση και τη χαλάρωση, αλλά από την άλλη μεριά κάποιες φορές ίσως θα πρέπει να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω. Άρα μήπως να φροντίζετε τον εαυτό σας πιο συχνά;


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: