Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

TUI: Αγαπημένος τουριστικός προορισμός των Αυστριακών παραμένει η Ελλάδα

Η Ελλάδα θα είναι και φέτος, όπως και πέρυσι, ο πλέον προσφιλής τουριστικός προορισμός για τους πελάτες του μεγαλύτερου αυστριακού ταξιδιωτικού ομίλου TUI.
Για τον λόγο αυτό ο όμιλος διευρύνει την «σεζόν» για διακοπές στην Ελλάδα, αυξάνει κατά 25% τις πτήσεις του προς ελληνικούς προορισμούς, και επεκτείνει τις προσφορές σε ξενοδοχεία, τόνισε η γενική διευθύντρια, Λίζα Βέντιγκ, κατά την σημερινή παρουσίαση στη Βιέννη του προγράμματος του για το 2018.

Παράλληλα με τα μεγάλα ελληνικά νησιά, όπως η Κρήτη, η οποία παρουσιάζει μία αύξηση στις έως τώρα κρατήσεις κατά 45% σε σχέση με πέρυσι, αυξάνεται έντονα η ζήτηση για μικρότερα νησιά στην Ελλάδα, όπως η Ζάκυνθος, για την οποία οι φετινές κρατήσεις στον TUI είναι κατά 85% περισσότερες από το 2017.

Πολλές θερινές πτήσεις του TUI για την Ελλάδα ξεκινούν φέτος στις αρχές Μαΐου, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα για πτήσεις της TUI από το Γκρατς προς το Ηράκλειο στα τέλη Οκτωβρίου, αντί τέλη Σεπτεμβρίου, που ίσχυε πέρυσι. Όπως επεσήμανε η Λίζα Βέντινγκ, το μέτρο αυτό σημειώνει ήδη επιτυχία, καθώς φέτος οι κρατήσεις για τους μήνες «εκτός σεζόν», τον Μάιο και Οκτώβριο, έχουν αυξηθεί κατά 35% σε σχέση με το 2017.

Όπως ανέφερε η γενική διευθύντρια του ομίλου, την Ελλάδα που βρίσκεται εφέτος για τον «TUI Austria» στην πρώτη θέση για τρίτη συνεχή χρονιά, ακολουθεί η Ισπανία, με την Τουρκία να επιστρέφει στην τρίτη θέση, την Αίγυπτο να βρίσκεται στην τέταρτη θέση και την Ιταλία στην πέμπτη θέση.

Η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός, κατέχει εδώ και χρόνια μία από τις πρώτες θέσεις - αν όχι την πρώτη - στις προτιμήσεις των Αυστριακών τουριστών, με κατά μέσο όρο 400.000 να καταφθάνουν ετησίως στη χώρα μας. Ως εκ τούτου, η Αυστρία, σε αναλογία με τον πληθυσμό της - 8,7 εκατομμύρια κάτοικοι - βρίσκεται στην πρώτη θέση από πλευράς αφίξεων ξένων τουριστών στην Ελλάδα.


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: