Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Tρόποι για να φορέσετε τις νέες τάσεις στο γραφείο

Οι τάσεις απευθείας από τις πασαρέλες των μεγάλων οίκων και σχεδιαστών μπορεί να είναι εντυπωσιακές, αλλά σπάνια είναι... φιλικές προς το περιβάλλον εργασίας. Μπορούμε, άραγε, να φορέσουμε τις τελευταίες τάσεις στον χώρο εργασίας ή κινδυνεύουμε να θεωρηθούμε avant garde;
Εμείς, λέμε ναι!

Με λίγο έξυπνο στάιλινγκ όλα είναι δυνατά και μερικές μόνο ιδέες μπορούν να σας βοηθήσουν να φορέσετε ακόμη και τα πιο προχωρημένα trends της φετινής σεζόν σε ένα επαγγελματικό ραντεβού, σε ένα meeting με πελάτες και όχι μόνο... Ακολουθούν 3 από τις πιο καινούργιες τάσεις και μερικές εύκολες συμβουλές για να τις «βάλετε» στο γραφείο.

Η τάση: Βελούδο
Το πλούσιο βελούδο είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για το φθινόπωρο 2017. Αναζητήστε κομμάτια «φιλικά» προς το περιβάλλον του γραφείου, όπως καλοραμμένα κοστούμια και συνδυάστε όμοια υφάσματα για ένα ενιαίο look, ενώ παράλληλα επιλέξτε απλές, καθαρές γραμμές όπως ένα κλασικό σακάκι και παντελόνι σε ίσια γραμμή.
Για ακόμη πιο χαλαρή εμφάνιση στο γραφείο, παίξτε με την τάση αλλά σε μια πιο έντονη σιλουέτα: ένα φόρεμα μέχρι το γόνατο πάνω από κάποιο άνετο παντελόνι σίγουρα αποπνέει κομψότητα και κερδίζει τις εντυπώσεις. Απλώς κρατήστε τα αξεσουάρ στο μίνιμουμ για να αποφύγετε να δείχνετε υπερβολική.

Η τάση: Μπότες που... λάμπουν
Οι λαμπερές μπότες είναι μια ακόμη τάση της εποχής που μπορεί να μοιάζει -και γενικά είναι- αφιερωμένη στις βραδινές εξορμήσεις, αλλά κάνεις δεν λέει ότι δεν μπορεί να φορεθεί και πρωί και μάλιστα στο γραφείο. Για να πετύχετε το look, περιορίστε την επιφάνεια του γκλίτερ που φαίνεται. Συνδυάστε τις με μια μίντι φούστα και βασιστείτε σε κλασικά κομμάτια για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση. Για ακόμη πιο διακριτικό αποτέλεσμα, επιλέξτε ankle μποτάκια με μεταλλικό φινίρισμα σε στιλ κάλτσας.

Η τάση: Έντονα φλοράλ
Είναι δύσκολο να «τιθασεύσει» κανείς τα prints με έντονα, μεγάλα λουλούδια. Αντίθετα, για να τα φορέσετε στο γραφείο, προτείνω να αγκαλιάσετε το δυνατό τους χαρακτήρα. Αν η δουλειά σας είναι συντηρητική (τράπεζα, δικηγορικό γραφείο), προτιμήστε ένα παλτό με έντονα φλοράλ σχέδια -θα εντυπωσιάσετε στην είσοδο και την έξοδό σας ενώ τα βασικά σας ρούχα δεν θα ξεφύγουν από το αυστηρό dress code της εργασίας σας. Και μην περιοριστείτε στα κλασικά λουλούδια. Ένα γραφιστικό εμπριμέ με πέταλα, για παράδειγμα, είναι εξίσου μοντέρνο.
Αν πάλι δουλεύετε σε έναν πιο δημιουργικό κλάδο, επιλέξτε ένα από τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια που κυκλοφορούν στην αγορά και αν τολμάτε, φοράτε το με ασορτί αξεσουάρ!
Από την Βάνα Αντωνοπούλου





Adbox Πηγή
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: