Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει για το παιδί-θαύμα της Μπορντό!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο βλέπει στο πρόσωπο του Μάλκομ το επόμενο μεγάλο ταλέντο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με την Μπορντό.
Είναι φέτος το πιο hot όνομα στο Championnat, αφού έχει σημειώσει μερικά εντυπωσιακά γκολ που τον έβαλαν για τα καλά στα ραντάρ των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Σε κάθε παιχνίδι της Μπορντό ορδές από σκάουτ συρρέουν στις εξέδρες για να δουν τον Μάλκομ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήδη έχει αποφασίσει να κάνει την κίνησή της.
Μπορεί η Μπορντό να αξιώνει 50 εκατομμύρια λίρες για τον 20χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, όμως δεν αποκλείεται να δελεαστεί από τα 33 «χαρτιά» που είναι η αρχική πρόταση των «κόκκινων διαβόλων» που έχουν δεσμευτεί να αφήσουν τον Μάλκομ δανεικό στους Γιρονδίνους ως το τέλος της σεζόν.

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος αποκτήθηκε πέρυσι από την Κορίνθιανς, μετρά φέτος 7 γκολ σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος και ήδη απασχολεί πολύ έντονα Άρσεναλ, Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ, που τον έχουν τσεκάρει σε ουκ ολίγα φετινά παιχνίδια.


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: