Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Η Μαίρη Συνατσάκη θα κάνει το ντεμπούτο της στο θεατρικό σανίδι


Μπορεί τη φετινή σεζόν να μην την βλέπουμε στην τηλεόραση αλλά εκέινη ετοιμάζεται πυρετωδώς για το ντεμπούτο της στο θεατρικό σανίδι.

Ο λόγος για τη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία φέτος θα συμμετέχει στο μιούζικαλ «Hair» και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram το νέο της βήμα.


Το μιούζικαλ που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβρη στο θέατρο Χώρα σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα, έχει ήδη ξεκινήσει το καλαίσθητο promo του και αναμένεται να συζητηθεί πολύ. Πρωταγωνιστές του θα είναι: ο Αιμιλιανός Σταματάκης, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Ίαν Στρατής, ο Άρης Πλασκασοβίτης, η Angelika Dusk, η Κρυσταλλία, ο Φαίδων Φαρυντ, ο Αναστάσιος Ράμμος και η Ξένια Ντάνα.

Η Μαίρη Συνατσάκη, δημοσίευσε στο Instagram, τις πρώτες εικόνες της ηρωίδας που υποδύεται, της Sheila.


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: