Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Δωρεάν πτήσεις σε πρωτοετείς φοιτητές από την Aegean!

Με το πρόγραμμα «Κοντά στους νέους», η αεροπορική εταιρία για 5η συνεχή χρονιά προσφέρει δωρεάν πτήσεις σε 250 πρωτοετείς φοιτητές που φοιτούν σε ΑΕΙ μακριά από τον τόπο κατοικίας τους.
Η υποβολή των αιτήσεων έχει ξεκινήσει και πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr

Οι συμμετέχοντες φοιτητές θα πρέπει να έχουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μετά την εγγραφή τους στα Ανώτατα Εκπαοδευτικά Ιδρύματα.

Τα κριτήρια ένταξης είναι κυρίως κοινωνικοοικονομικά, αφού σκοπός της Aegean είναι να ελαφρύνει τις οικονομικές υποχρεώσεις της ελληνικής οικογένειας.

Η προθεσμία θα κρατήσει μέχρι τις 3 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 23:59.

Να σημειωθεί ότι οι πρωτοετείς φοιτητές θα λάβουν δωρεάν από την Aegean και την Olympic Air, 8 εισιτήρια (μονής διαδρομής) ανά έτος, για όλη την τετραετή, πενταετή ή εξαετή διάρκεια των σπουδών τους.

Η πρωτοβουλία αυτή αφορά:

- 100 νεοεισαχθέντες φοιτητές από περιοχές που εντάσσονται σε προορισμούς με δρομολόγια άγονων γραμμών: (Νάξος, Μήλος, Ζάκυνθος, Λέρος, Πάρος, Κύθηρα, Ικαρία, Σκιάθος, Κάρπαθος, Σκύρος, Σητεία, Χίος, Σάμος, Καλαμάτα, Καστελόριζο).

- 150 νεοεισαχθέντες φοιτητές από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ωστόσο οι πρώτοι διακαιούχοι του προγράμματος της Aegean για την χρονιά 2013-2014, οι οποίοι ολοκληρώνουν πλέον τις σπουδές τους, έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στο Miles+Bonus ως Blue μέλη. Ο λογαριασμός τους θα πιστωθεί με 10.000 μίλια, τα οποία θα μπορούν να εξαργυρώσουν με αεροπορικά εισιτήρια.

Η Aegean «κοντά και στους τελειόφοιτους». Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μπορούν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2017.


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: