Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Δείτε πότε ξεκινά η λοταρία των αποδείξεων και πώς θα μάθετε αν κερδίσατε 1.000 ευρώ

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει η λοταρία των αποδείξεων με έπαθλο 1.000 ευρώ για 1.000 τυχερούς το μήνα - Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής; Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Έως το τέλος Οκτωβρίου προγραμματίζει το υπουργείο Οικονομικών να ξεκινήσει η λοταρία (δημόσιες κληρώσεις), η οποία θα μοιράζει 1.000.000 ευρώ μηνιαίως ισόποσα, σε χίλιους τυχερούς.

Οι φορολογούμενοι θα συμμετέχουν στη λοταρία με βάση τις συναλλαγές τους με πλαστικό χρήμα, δηλαδή πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, καθώς και τις τραπεζικές διαδικτυακές πληρωμές (web-banking).

Ο αριθμός των λαχνών, τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

• Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.

• Από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.

• Από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.

• Από 1.001 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

Κάθε μήνα, χίλιοι τυχεροί θα λαμβάνουν από 1.000 ευρώ ο καθένας. Τα έπαθλα, διευκρινίζει το υπουργείο Οικονομικών, είναι αφορολόγητα και ακατάσχετα.

Αναλυτικότερα, η απόφαση προβλέπει τα ακόλουθα:

Άρθρο 1

1. Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων Α.Α.Δ.Ε. διενεργεί Πρόγραμμα Δημοσίων Κληρώσεων (λοταρία).

2. Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα δημοσίων κληρώσεων λαμβάνονται υπόψη οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής, για την αγορά αγαθών ή την λήψη υπηρεσιών, τα στοιχεία των οποίων έχουν περιέλθει στη Δ.ΗΛΕ.Δ. σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα.

3. Οι τυχεροί επιβραβεύονται με χρηματικά ή σε είδος έπαθλα.

Άρθρο 2 - Φορέας Υλοποίησης

1. Αρμόδια Διεύθυνση για τη διενέργεια των δημοσίων κληρώσεων ορίζεται η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων( Δ.ΗΛΕ.Δ)..

2. Η Δ.ΗΛΕ.Δ. συγκεντρώνει τα στοιχεία των συναλλαγών του εκάστοτε προηγούμενου μήνα, που αποστέλλονται από τους Παρόχους Υπηρεσιών Πληρωμών μέχρι το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του εκάστοτε επόμενου μήνα και τα μετατρέπει σε λαχνούς. Είναι επίσης αρμόδια για τη διενέργεια των μηχανογραφικών διαδικασιών χορήγησης του επάθλου στους δικαιούχους.

Άρθρο 3 -

Λαχνοί

1. Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του κάθε φορολογούμενου.

• Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.

• Για τα επόμενα 400 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από εκατόν ένα ευρώ μέχρι πεντακόσια ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.

• Για τα επόμενα 500 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από πεντακόσια ένα ευρώ μέχρι χίλια ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.

• Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από χίλια ένα ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

Όπου απαιτείται στρογγυλοποίηση, αυτή γίνεται στον πλησιέστερο μεγαλύτερο ακέραιο.

2. Οι φορολογούμενοι ενημερώνονται πριν την κλήρωση για τους λαχνούς που έχουν συγκεντρώσει (πλήθος και αριθμοσειρά) μέσω διαθέσιμης εφαρμογής για πιστοποιημένους χρήστες στο περιβάλλον TAXISnet στο δικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε. www.aade.gr.

3. Σε περίπτωση λαχνών που κερδίζουν, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες ενημερώνονται μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο TAXISnet.

Άρθρο 4 - Κληρώσεις

1. Οι κληρώσεις πραγματοποιούνται μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα εκείνου που πραγματοποιήθηκαν οι συναλλαγές, είτε δημόσια με ειδική μηχανική κληρωτίδα είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, σε συνεργασία με ανεξάρτητο πιστοποιημένο φορέα. Εξαιρετικά για το 2017 ο χρόνος διενέργειας των κληρώσεων καθώς και οι μήνες στις συναλλαγές των οποίων θα αφορά, θα καθοριστεί μετά τη διευθέτηση του τρόπου συνεργασίας της Δ.ΗΛΕ.Δ. με τους Παρόχους Υπηρεσιών Πληρωμών για τη συγκέντρωση των στοιχείων των συναλλαγών.

2. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της κλήρωσης για κάθε μήνα, γνωστοποιείται με κάθε πρόσφορο τρόπο και, ιδίως, με ανάρτηση στο δικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε. (www.aade.gr). Με τον ίδιο τρόπο δημοσιοποιείται τυχόν αλλαγή του χρόνου διενέργειας κάποιας κλήρωσης, μετά από σχετική απόφαση της Α.Α.Δ.Ε.

3. Η Α.Α.Δ.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει ή να ακυρώσει ή να μεταθέσει τη διενέργεια μιας κλήρωσης για σπουδαίο λόγο, ή για λόγους ανωτέρας βίας, ή να αντικαταστήσει τα σε είδος έπαθλα με άλλα ίσης αξίας, κατά την εύλογη κρίση της. Σε κάθε τέτοια περίπτωση, οι συμμετέχοντες στην κλήρωση δεν αποκτούν για το λόγο αυτό κανένα δικαίωμα για αποζημίωση, ούτε έχουν κάποια άλλη αξίωση από την Α.Α.Δ.Ε.

4. Σε κάθε κλήρωση αναδεικνύονται 1.000 τυχεροί λαχνοί και 1.000 αναπληρωματικοί που αριθμούνται σε 1ο, 2ο έως 1000ο. Οι τυχεροί λαχνοί ανά κλήρωση αναρτώνται σε ιστοσελίδα στο δικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε.

5. Σε περίπτωση που περισσότεροι από έναν τυχεροί λαχνοί ανήκουν στον ίδιο συμμετέχοντα, αυτός δικαιούται το έπαθλο μόνο μία φορά. Οι υπόλοιποι τυχεροί λαχνοί στην περίπτωση αυτή, αντικαθίστανται από τον 1ο, τον 2ο κ.ο.κ. από τους αναπληρωματικούς λαχνούς.




ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: