Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Η Marion Cotillard τα παίρνει όλα πολύ στα σοβαρά

Στα χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από το Όσκαρ, η Cotillard ανέπτυξε μια προτίμηση για ρόλους δοκιμασμένων γυναικών, μια μετανάστρια που πέφτει θύμα κυκλωμάτων σωματεμπορίας στο The Immigrant, μια γυναίκα που υπέστη διπλό ακρωτηριασμό στα πόδια στο Rust and Bone, μία εργάτρια στη βιομηχανία που υποφέρει από κατάθλιψη.
Ίσως γιατί και η ίδια νιώθει ότι δεν ταιριάζει απόλυτα στους κύκλους που συναναστρέφεται, ότι είναι η περίεργη, το παραδείσιο πτηνό. Γιατί όπως λέει και ξαναλέει οι φοβίες της πολλές φορές κυριαρχούν και πρέπει να παλέψει πολύ για να τις ξεπεράσει.

Αυτή η ποιότητα είναι που βλέπουν όλοι οι μεγάλοι σκηνοθέτες και της εμπιστεύονται ρόλους, όπως ο Cristopher Nolan (Inception και The Dark Knight Rises), ο Michael Mann (Public Enemies) και ο Woody Allen (Midnight in Paris).

Για το La Vie En Rose ξύρισε τα μαλλιά και τα φρύδια της, έκανε εξοντωτική δίαιτα και καθόταν στο makeup για ώρες καθημερινά προκειμένου να μοιάζει όσο περισσότερο γίνεται στην ασθενική Edith Piaf. Αυτός είναι ο ρόλος που έγινε περισσότερο εμμονή παρά αυτοκριτική και της άνοιξε το δρόμο για τους επόμενους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Marion Cotillard έπαιζε ρόλους από τα μικράτα της. Ο πατέρας της την μύησε στο βωβό κινηματογράφο και της έμαθε την τέχνη της μίμησης μέσα από παιχνίδια. Στο δωμάτιο της έκανε αυτοσχέδιες παραστάσεις παίζοντας τη Γκρέτα Γκάρμπο.

Όταν αργότερα ο πατέρας της άρχισε να διδάσκει στη Δραματική Σχολής της Ορλεάνης, η νεαρή Cotillard άρχισε να σπουδάζει την τέχνη της ηθοποιίας. Η πρώτη της δουλειά ήταν στα 18, μια σειρά της Γαλλικής τηλεόρασης και από τότε δεν έμεινε ποτέ χωρίς δουλειά.

Εμάς βέβαια θα μας άρεσε να έκανε περισσότερους ρόλους σαν την κατάσκοπο στο Allied όπου ερωτεύεται το Brad Pitt με τις αναμενόμενες ερωτικές σκηνές μεταξύ τους αλλά η Marion Cotillard δεν είναι αυτό το είδος ανθρώπου. Στην πραγματικότητα δεν βρίσκει καθόλου σέξι το να κάνει μια ερωτική σκηνή με ένα συνεργείο 50 ανθρώπων να την παρακολουθεί (και δε διστάζει να γίνει δηκτική στον Stephen Colbert επ΄αυτού).

Αντί για ρόλους όπως της σέξι κατασκόπου προτιμάει τα ρολάκια στον ανεξάρτητο Γαλλικό κινηματογράφο και τους ρόλους που έχουν ένα μήνυμα να περάσουν. Την ίδια στιγμή υποστηρίζει διάφορες πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος και άλλους κοινωφελής σκοπούς.

Είπαμε, η Cotillard τα παίρνει όλα πολύ στα σοβαρά.


Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: